Jump to content

andreev168

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно andreev168

  • Рожден ден 15.10.1992

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

andreev168's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Цитиране на предходен пост! Картера не съм го свалял никога ... Ако може някой колега да ме посъветва къде в София мога да отида и да ми оправят колата ?? Но да са хора който наистина разбират , а не само да ми взимат парите !!!??? Благодаря, предварително )
  2. Точно за това не наблягам на датчик но сметнах за нужно да го спомена! Аз лесно ще долея още литър, но да не блокира нещо двигателя (SORRY ама не разбирам много ) Ако ми събира 5л пък аз му сипа 6 ....?
  3. Повече от сигурен съм за количеството !!! И банана съм го гледал ..... Може ли да се е позапушила цедката в картера и като е студено маслото и е по-гъсто да минава по трудно и след това като загрее и стане по рядко да си минава нормално де да знам вече !!!??? Или пък един човек ми каза, че сигурно е датчик някой....?
  4. Здравейте, имам не знам дали е голям или малък проблем с маслото на двигателя! Преди смяната на маслото на пръчката си показваше м/у минимум и максимума ! След смяната (сипах 4,5л 10W40 IGOL) на пръчката не показваше нищо! Сипах още половин литър и отчита на минимума! Другото което се случва епри запалване на студен двигател "пищи'' лампичката на маслото и като започне да загрява спира !!!!! Къде ми е маслото е въпроса ми !!!!???? МОЛЯ ВИ КОЛЕГИ ПОМОГНЕТЕ !!!!
  5. Здравейте, налична ли е кутийката с лентовия кабел при волана !???
  6. Има клипче в youtube.com как се нулира ! днес точно това правихме с един приятел ! Задържа се дясното лостче след това се дава контакт и се върти лявото лостче ! На клипа е показано много добре !
  7. Цена за комплекта пружини-120лв. (за сериозните може и коментар) За контакти: тел.:0894745664 имейл: iv4o.ma@abv.bg П.С. Съжалявам, че нямам снимки, но в най-скоро време и това ще стане. Поздрави!!!
  8. Колега кажи цена за волана и салона ако не са продадени ест !?
  9. andreev168

    AUDI A3 1.6 бензин

    Колега, ако може да кажеж какво ти излезе като пари този датчик на хол , че и аз съм със същия проблем !!!???
  10. Колекторите ги взех от една морга ,но не ми се струват добре прилепнали ! Въпроса ми е дали ще мога да ги залепя със термо силикон (червен мисля че беше) !? И ако някой знае да ми каже от къде мога да си намеря нови и г/д цена !! Благодаря предваритено !
  11. Аз имам същия проблем на моето Ауди А3 1,6 бензин и Газов инжекцион !!! Много ще се радвам ако някой колега ми напише едно ЛС с правилното решение на проблема !!! Благодаря предварително !
  12. Колегата е прав ! Махни кората на вртата и ще видиш при задния водач има една щипка кояато постоянно пада !!! Поне моя проблем е такъв със дчсното стъкло на Ауди А3 8L 99g. )
×
×
  • Create New...