Jump to content

BladeGT

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0 TDI 4F

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

BladeGT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. BladeGT

    4F с USB

    Накакви идеи за това AMI как може да се изнамери и кой може да го постави? В Порше цените са им бая пресилени за едно USB просто да си добавиш...
  2. Колеги здравйте, знам, че вече е дискутирано по тая тема но бихте ли посъветвали в кратце къде да отида да ми сложат едно AMI (и апропо от къде да го взема)? CD-changer-а ме побърква на последък често забива като се опитам да сменя диск. Просто спира да работи светят само еджект и лоуд и като ги кликна през един индикаторите мигат като цветомузика 2-3 пъти и угасват, чува се някакъв шум от вътре и толкоз. А на дисплейа пише Device Failure. Като изключа и пусна пак колата вече ми дава само "Initializing Device" и до там. Говорих в Порше ми искат 1300 за AMI-то + 700 за смяна на жабката (намало място в мойта - защото аз им казах, че все пак чейнджъра искам да остане) и това без труд.... Ако някой има идеи ще съм много признателен. Издивявам без музика, сигурно ще се смеете но първата сортировка по която избирах кола беше босе-то и навито... Не споменах колата е 2008 с 2G MMI High.
  3. Благодаря на всички, сега ги чета - бре, бая е изписано! За джантите - и аз много ги харесах, като я взимах, но са 19ки и малко ме притесняват като ги карам по нашите гладки равни пътища. Напоследък се усещам, че повече гледам пътната настилка отколкото просто да си карам... То са маневри, то е чудо, ясно е че няма да ми се размине накрая ще скокна в някой скрит ровец, но това е живота. Булгаристан.
  4. Здравейте колеги, извинявам се за може би глупавия въпрос, но... От 1 седмица съм горд собственик на A6 3.0tdi 2008ма на 115к км и си я докарах на собствен ход от Германия. Апропо колата е минала сервиз и всичко там и и остават още има няма 3к км до следващия чек и смени на консумативи. Знам, че е добре като купуваш стара кола да влизаш в сервиз за консумативи веднага след покупката, но се питах вие какво ще кажете? Да изчакам малко или да влизам сега? Да си призная честно имам някакви притеснения от БГ сервизите. С предишната кола имах яки приключения като влязох за първи път в сервиз за консумативи (уж оригиналния за марката) и ми зацепиха на криво ангренажния ремък... Също къде бихте посъветвали да отида? В Порше БГ или някъде другаде? Последно въпросче - как мога да разбера какво точно като екстри има в колата? По ВИН-а може ли да се види и как? Апропо за първи път карам/притежавам Ауди и съм тотално бос в тематиката. Благодаря предварително!
  5. BladeGT

    Снимки на А6 4F

    Здравейте колеги! Айде и аз да се присъедния към вас с моята нова красавица! Ето я както я вземх от Хамбург... после ще направя по-свестни фотки и ще ги сменя с тях. Върнахме се двамцата на самоход от там - има няма 1900км. Невероятно удоволствие!!! А ето я и от предишния собственик:
×
×
  • Create New...