Jump to content

peerless

Members
  • Мнения

    283
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4G 3.0TDI Avant

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

peerless's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 5 броя оригинални Ауди джанти, 5х112 + 4 гуми на по-малко от 5000км. с дот 1818. 4 от джанти имат леки забележки, но като цяло са в много добро състояние. 5-тата е перфектна. Не са боядисвани изправяни или каквито и да е било други манипулации. Гумите са Kleber Krisalp HP3 225X55R17 и са карани по-малко от 5000км миналата зима. При нужда, мога да пратя още снимки. Цена: 1500лв. - продава се всичко в комплект. Намират се в София в кв. Стрелбище, може да се видят уикенда или през седмицата след 18:30. ЛС или 0878 28 6000
  2. peerless

    S tronic

    Да не караш с по 200кг цимент в багажника? Същата схема съм я правил на 6.3 (сам в колата, закотвена на 143-145км/h), но нямаше почти никакво никакво движение. Има ли трафик, нямам нерви някой да стои дълго време пред/зад мен и не ми се получава карането на темпомат.
  3. peerless

    Software Update

    @congo ще ти свърши работа!
  4. peerless

    Проблем при палене.

    Днес и на мен нещо подобно. Запали, и веднага изгаси. Показа грешка в ск. кутия. Като изгасих контакт и включих отново, даде проблем с ключа (не е разпознат). Заключване, отключване и всичко тръгна. После погледнах - имобилайзера нещо не се е разбрал с ключа явно.
  5. Интересно че сега като тръгнах от офиса, захапа. Ще видим до кога, но явно нещата отиват към смяна. Тъпото е, че половината кола сигурно се разглабя за да се смени тъпата антена та може и както Bobu казва да направя ако бачка.
  6. Явно няма да съм от късметлиите, вчера докато карах в кв. Лозенец ме даваше на майната си... нямам спомен да съм бил там скоро. Чудя се защо used ми е 0? Чистих и калибрацията, no-go
  7. Днес карах близо 3 часа, ефект нямаше. Забавното е че нищо, че бях на 300км от София, ми даваше локация около Самоков До преди да ми гръмне акумултора нямах драми. Нямаше ли нещо из зеленото меню по темата. Имам някакъв бегъл спомен, че съм мяркал меню за gps-a. Утремще го поровя. Бил съм :), ама като падна, бях в стрелбище
  8. Топлото тръгна, явно някакви клапани са били позапекли та с малко повече упорство, захапа. Днес ново 20, след като акумулатора избуши клетка и ми прецака половината ден, с радост установих, че навигацията ме позиционира вместо в Стрелбище, някъде из Овча купел Рестартирах MMI, ефект нямаше. Има ли схема за калибриране или нещо от рода.
  9. На Auto си е Aux Heating-а. Въртях ги всички модове когато ми се случи, ефект <= 0
  10. Онзи ден като захладня, сутринта поусилих градусите и за мое удивление - ефект нямаше. Дори и на HI, не започна да духа топло, а колата си беше на 90º и я бях карал поне 20 мин. Днес, утре ще я закача да видя дали е набила някакви грешки, но въпроса ми е дали някой има потенциална идея защо/от какво може да е това?
  11. Райно, ако е удобно, поръчай едни и за мен, и свирни да дойда да си ги взема
  12. Май и в моля лист ще го добавя
  13. Освен тунера, какви кабели трябват? Антена каква се ползва?
×
×
  • Create New...