Jump to content

drustur

Members
  • Мнения

    217
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 ADR 1998

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1709 профилни разглеждания

drustur's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Подарявам касетофон Audi Concert от А4 B5, но става и за други. До колкото помня имаше някакъв проблем. Може да се вземе лично в гр.София - център или с Еконт. Ако имате интерес - 0 8 9 8 7 8 0 6 0 девет, пишете на вайбър, често не мога да говоря.
  2. Оглеждам се за някое читаво B6 Avant. Гледах няколко, все имат изтърквания по таблото, бутоните на климатроника, врътката за фаровете или на друго място. Ясно е, че са по 15 години, но не съм виждал при друг модел. На вашите има ли изтъркано или просто тези, които гледам са смазани от каране?
  3. drustur

    3 детски столчета?

    Днес гледах една, столчетата влязоха, но на косъм. Ако се спра на В6 ще купя и кутия. Преди две години продадох моята В5, карах я 10 години без проблем, нищо не съм правил по нея, освен по предницата и консумативи. Сега карам един корейски джип, място има, но проблемите не спират. Затова ми се щеше да се върна в правия път.
  4. Заглеждам се по едно В6 Avant. Имам три деца, чудя се дали ще се поберат три столчета и да могат да се закопчват коланите лесно. Ако някой има опит, ще бъда благодарен да сподели.
  5. Багажник, греди. Беше от А6, но го преправих малко и го ползвах за моята А4. Карал съм тежки неща, стои много стабилно. Има два ключа и динамометричен. Цена - 90лвлв
  6. Джанти 15 цола, 4 броя, 5х112 в добро състояние, нормални следи от употреба Цена - 150лв Гуми 2 броя Fulda DOT - 4814, Made in France, с отличен грайфер, вижте снимките. Цена - 120лв 2 броя Goodyear DOT - 4913, Made in Poland, с отличен грайфер, вижте снимките. Едната има козметична забележка, вижда се на снимките Цена - 80лв Ако се купят гумите с джантите ще има някакъв разумен коментар. Подробни снимки на всички гуми - https://naemodatel.alle.bg/
  7. До скоро карах A4 B5 avant, но се наложи да сложа трето детско столче и стана тясно. После минах на джип, но нещо май не е за мен. Случйно някой да знае размерите на багажника на A6 C5 и ширината на задната седалка? Дали има разлика в размерите между A6 C5 и Allroad?
  8. От скоро, при скорост над 100км/ч чувам свистене отпред в дясно. Тази вечер докато си сменях гумите видях, че маншона е малко омаслен и спирачния диск като го дръпна към мен се клати леко. Лошото е, че утре се налага да пътувам 100км. До колко е опасно да се кара с този проблем. Ясно е, че в понеделник съм на сервиз, но дали ще стигна на собствен ход?
  9. Наистина се оказа, че проблема е в гумата. Благодаря.
  10. Здравейте колеги, Днес започна едно тропане отпред в дясно. Тропа главно, като отпусна газта. Колкото скоростта е по-голяма се очестява. Четох разни теми, има доста възможни причини. Преди ден сложих летните гуми. Дали няма връзка? Рейката ми капе от години. Има ли други симптоми ако примем, че е от нея? 1998 ADR Аvant
  11. Търся части от Audi A4 B5 1998г Аvant Надявам се на добра пакетна цена. 1. Дясно (пасажерско) предно стъкло 2. Ел. механизъм за стъклото 3. Уплътнител за стъклото 4. Кора под двигателя 5. Моторче за задната чистачка 6. Поставката за чаши, до лоста за скоростите 5. Корите, на които се хваща щората в багажника.
  12. Цената хич не ми харесва
  13. Купувам десен стоп или двата ако са на добра цена. Само употребявани. A4 B5 1998 Avant
  14. Моя е Valeo, трябва да е такъв или подобен за стане на фара.
×
×
  • Create New...