Jump to content

G.Stoqnov

Members
  • Мнения

    141
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    кола

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

G.Stoqnov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И моя не отчита правилно, показва г/д литър повече. При теб как е ?
  2. Функцията се казва "coming home, leavin home". При б7 мисля че можеше да се активира с vag com, но не съм сигурен. п.п Явно и при б6 може . https://www.youtube.com/watch?v=daKafpdEHA0
  3. Шайбата се върти постоянно. но копресора работи само когато ECON е изключен. Какво имате предвид под постоянно зацепен? Че работи постоянно ли ? Ако беше така нямаше да има разлика при пуснат и спрян климатик..
  4. Имам един въпрос за алтернатора на ауди а4 б6 1.9тди. Започна тропа като в този ,. Ходих в сервиза и ми казаха , че има 2 лагера в алтернатора за смяна.Възможно ли да е друг проблема, примерно ремъчната шайба, която гледам в нета е доста пари ?
  5. Аз имах такъв проблем, ходих при майстор на климатици в София. Каза некакви демферни гумички, смени ги и напълни на ново с масло компресора и спре да чука.
  6. И аз това казах, че шайбата просто винаги върти с мотора, но ме убеждават, че постоянно си работел...
  7. Колеги истина ли е , че компресора на климатика на ауди а4 б6 винаги работи когато е запалена колата? Значи пуснат или спрян климатроник няма никаква разлика към разход и губене на мощност?
  8. Аз сложих есента Woking предни и задни дискове и накладки. За сега се държът добре и няма да свирят.
  9. Какъв антифриз е по-добре да долея ,12 или 12+? За няколко месеца гледам антифриза падна 2 пръста под минимума,няма следи от мокро или теч.Някакви идеи от какво може да е?
  10. G.Stoqnov

    Парктроник

    Преди бях мяркал в интернет един пактроник който не трябва дупчене за да се сложи. Представляваше една лента която се лепи от вътрешната страна на бронята, и това са датчиците. Не знам дали вършат работа, но мисля че ще изглежда по-добре, а и ще е по-лесно за монтаж. Ако някой има опит или знае нека сподели.
  11. Решетката върви с кората на вратата, не знам дали може само нея да смениш.
  12. Благодаря колега, значи определено няма да ги взимам за зимата
  13. Колеги магнезиевите джанти по-добри ли са от алуминиевите ,понеже търся 15" алуминиеви но попаднах на магнезиеви такива ?
  14. На 1.9 дават 70л,. а на 1.9 куатро 66л. Моята пред огасване и не е хващала повече от 60л. На 2.5тди 70л. според аутодата.нет
  15. Продавам 4 броя железни джанти със зимни гуми и тасове към тях. Гумите са GoodyearUltragrip 7+ 195/65 15R, взети са с колата и са карани 2 сезона,износени са равномерно и 4-те. Грайфер 7-7,5 и са държани винаги на тъмно в мазето. Цена 300лв.За контакти тел. 0878967987 Георги или тук във форума. Могат да се видят в обл.Монтана както и в София събота и неделя.
×
×
  • Create New...