Jump to content

cecko06

Members
  • Мнения

    362
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Vectra B 2.0

Контакти

  • Website URL
    http://lirashop.net

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Перник

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cecko06's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cecko06

    Препоръка говорители

    Благодаря за отговорите, ще видя какво ще слагам. Но не мисля да слагам фланци. ПП: отговарям сега, защото са оправили форума и не ми излизат старите цитати при нов отговор.
  2. cecko06

    Препоръка говорители

    Доста е зле новата версия на форума и не мога да изтрия цитатите през телефона.... Колата е Алфа ГТВ. На предложението за компонентна система на херц, не ме устройва монтажната дълбочина на говорителя. Трябва да е колкото на предложението от първия отговор в темата. Иначе отдавна ги заглеждам тях. 5х7" са в предните врати, а за 17-ките има колкото искам дълбочина, но те искам да са черни
  3. cecko06

    Препоръка говорители

    Благодаря за предложението. А 17см да предложиш?
  4. Здравейте колеги, може ли да ми предложите добра марка и модел говорители 5х7" (предни) и мисля да ги комбинирам с мидбаси за отзад (16-17см са) за малко по-качествен бас. Какво мислите за тази комбинация? За събуфер нямам място. Пък и предпочитам качествени говорители. Плайъра ми е Pioneer 1700ubg и има доста възможности за настройки а звука и в сравнение със стария, звукът доста се подобри. Цената - по около 100-200лв за комплект.
  5. Муцев, благодаря ти много за помощта. Датчика го монтирах от другата страна, където е за захващане на редуктора. Мислех, че ще има загуби, но мери точно, сравнявайки с температурата на колата. ПП: още един въпрос - опцията за директно палене на газ, вреди ли на двигателя, настроил съм я на 70+гр.? Двигателя е 2.0 150 к.с. Twin Spark на Alfa Romeo. Или по-добре да минава 5 сек след запалване.
  6. Намерих оранжев и кафяв. Сега ще видя да сложа датчика, който имам от стария редуктор.
  7. Намерих отрязани тези 2 кабела: https://www.dropbox.com/sc/pj0bu9pl6qebdt7/AAAQ9bht0IyHQEIX1bDnleOga Възможно ли е да са те? Или да търся по задълбочено тези цветове, които писа ?
  8. Ето: https://www.dropbox.com/sc/27kxdc3yamt0zyf/AABjpdFjzLlTgrvDkISSbQ84a Кабелите не можах да ги намеря, иначе ще го оправя това.
  9. Не. Самия редуктор няма място за датчик, но попаднах на мнения как може да се приспособи. Кабелите не видях къде са срязани. Може би са срязани близо до компютъра. ПП: тук може да се види - https://www.dropbox.com/sc/844lsgswtta3hld/AACDBRdm7Rn1j7gF747iQjO-a Определя колко време да работи на бензин, спрямо температурата на газта (горе долу е като външната, като стои колата през нощта). Като след ресет на компютъра, почна да минава нормално, т.е. преди чаках повече от колкото трябва (спрямо външната температура), а сега е както трябва.
  10. Здравейте, появи се проблем, който почна да зачестява. 4-5 пъти до сега се случва след като запаля, да превключва на газ след около 15сек. След това изключвам ръчно и като покарам, за да позагрее, я включвам и минава почти веднага на газ. След това всичко е наред - от вечерта си паля и си минава автоматично когато трябва. Това означава ли, че МАП сензора е за смяна, защото в него е вграден датчика, който мери температурата на газта?
  11. ...Втората зима нямало да става за нищо; ...по-добри били най-евтините зимни и летни ...а по принцип никой не е карал с такива... Темата я пуснах, с идеята, ако някой си е купил такива да сподели мнение, а не да се твърди, че не ставали за нищо, гледани само на картинка. В такъв случай е време за ключ.
  12. Времето е есен/пролет. Какво да ти обяснявам? Слагаш зимните гуми, защото са паднали температурите и е заваляло сняг, а след 1-2 седмици става 20 градуса. Ще ги сменяш с летните ли? Карай си с летните... Щом са по-добри И за размера какво се хвана? Тестовете, предполагам, се правят с най-разпространените размери на 15,16 и 17" . ПП: Едно време (не го помня, малък съм) имаше истински зими и един вид гуми. Как ли са карали хората? А и всяка гума е по-добра от друга в нещо. Зимата не е само сняг. Всеки си преценя кое му е приоритет.
  13. А пък тия глупаци от мишелин правили тестове от -30 до +40 гр. по Целзий... Проблемите на летните и зимните гуми са, че са добри за сезона за който са предвидени, но не и за времето през което трябва да се сменят едните с другите.
×
×
  • Create New...