Jump to content

VaLy0

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L ALH

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

VaLy0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Прикачам линк към обявата. https://www.cars.bg/offer/5dbed5fb943bf748271bbc22 -- Вальо
  2. Здравейте колеги, Тези от Вас, които са със спортно (регулируемо/нерегулируемо) окачване, могат ли да препоръчат някой продукт. От кое сте доволни и от кое не. За момента се двоумя между долните 2. http://www.kz-tuning.com/index.php?seo=Спортно%20регулируемо%20окачване%20Audi%20A3%208L%201996-2003&mod=product&show=1769 http://www.kz-tuning.com/index.php?seo=Спортно%20регулируемо%20окачване%20Audi%20A3%208L%201996-2003&mod=product&show=1758 Може би бил предпочел да е регулируемо с оглед на това да не стане прекалено ниска. Поздрави, Вальо
  3. VaLy0

    Чип на 1.6 101кс

    Като ще минаваш метър с данъка, си вземи дизел 90 кс
  4. VaLy0

    Среден разход

    Не съм сигурен с кое табло си. Ако е с дисплея, би трябвало да можеш да изкараш среден разход през него, но нека ти отговори някой колега, който е с такова.
  5. VaLy0

    Среден разход

    През климатроника - не.
  6. VaLy0

    Нов- колега с а3 1.9тди

    Колегата си е взел А3, а не пасат... Предполагам имат разлика в килограмите, съответно и в разхода. Градско, при икономично каране и на 6 съм падал, но нормалното е 6.5-7.0. Колата е около 130к.с. Не знам защо толкова Ви очудват тези цифри. Много зависи от града и маршрута, по който караш.
  7. VaLy0

    Залепнала ръчна

    Темата е за затваряне. Оправих го.
  8. VaLy0

    Повиши разхода ...

    Кажи къде си ходил да не се набутват и други колеги. Аз ходих в TST, които нямат нужда от реклама. Меко казано съм доволен. Като бонус ми оправиха и проблем, за който не бях споменал и не очаквах да е от софта.
  9. VaLy0

    Повиши разхода ...

    Колега, на мен зимата разхода ми беше стигнал 9 заради къси разстояния и студен двигател. След "оптимизиране" както го наричаш, разхода ми падна на около 6.5-7.0 при същото каране. Не си пояснил, но предполагам говорим за градско каране. Разбира се когато ми натежи крака цифрите са други. Разхода ти е нормално да падне ако я караш по-същия начин.
  10. VaLy0

    реле за мигачи

    Каква пластмаса се маха? Маха се радиото и избутваш бутона напред....
  11. VaLy0

    Залепнала ръчна

    Здравейте колеги, до преди малко пътувах и на 2 пъти спирах да гледам дали няма нещо по колата понеже не вървеше нормално. След 2рия път когато отидох до задно ляво колело, топлината от спирачния диск се усещаше доста повече отколкото на другите и намирисваше на рязан метал с ъглошлайф. Не съм спирал продължително, че да загрее чак толкова. Попринцип ръчната ми спирачка си хваща нормално още на 2рия зъб, но жилото ми изглежда прекалено разхлабено в момента и не държи както съм свикнал. Някакви идеи защо ми задържа или от какво друго може да е и евентуално някакво решение? Колата е Ауди A3 8L. Преди около 10 000км смених задни дискове с накладки, ръчната я ползвам много рядко ако ми трябва да сляза за нещо от колата без да я гася.
  12. Подкрепям. И аз карам само с нея. Разхода падна с толкова, че да си избиеш по-високата цена, но колата върви една идея по-леко.
  13. Благодаря за отвогорите. Не ми звучи хейтърско, аз също мисля, че ще изглежда смешно, но исках да чуя и чуждно мнение.
  14. Някой пробвал ли е този вариянт? Интересно ми е как изглежда, а не мога да намеря снимки.
×
×
  • Create New...