Jump to content

Chapai

Members
  • Мнения

    334
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW

Последни посетители

2512 профилни разглеждания

Chapai's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има ли приложение което периодично да засича GPS кординатите на телефона и да ги изпраща по интернет? Става дума за наблюдаване на възрастен човек.
  2. При инсталирането на ссд необходимо ли е да се остави неформатирано пространство за „over provisioning” или е по добре да се ползва помощна програмка от производителя му ? Или пък е най-добре да се ползва а то да се оправя само ?
  3. Лаптопчето е Acer A515-52G-51A1 с 8GB памет hynix HMA81GS6CJR8N-VK. Ще ми се да му сложа още толкова, но има ли значение каква ще бъде тя ? Примерно на 2400 или 2666 ...
  4. Може ли в USB-то на булсатком приемника фюжън да се включи външен WIFI адаптер и той да се свърже безкабелно с рутера за IPTV ?
  5. Това става ли за бюджетен ?
  6. Скъпи детски играчки с полезни функции, няма що. Обичам да се разхождам из непознати места и затова полезното за мен е възможноста за туристическа навигация. Обаче вчера успях да се зачукам в район където се е добивал уран и като се докоснахме до засипаните входове на мините, шахтите за вентилация и захвърлените съоражения с жената спряхме да се смеем. Та въпроса ми е има ли мобилен телефон който да върши работа и на гайгеровият брояч ?
  7. Майстора монтирал уредбата я огледа и каза, че '' копринената оплетка е здрава и няма проблем за термопластиката" и сложи още една свинска опашка. Дано е така.
  8. Преди три месеца си монтирах газова уредба на колата ( BMW E36). Днес забелязах, че левият горен носач отзад е блъскал по тръбопровода за газта който е от бутилката напред към двигателя. Това се е случило поради некъдърен монтаж и тръбопровода е висял незакрепен в този участък. Вероятно поради подаването му пораженията са омекване и вдлъбване в този участък с размер по-малък от 1 стотинка. Въпросът ми е да го сменям ли тръбопровода или само да го закрепя добре ?
  9. На каква ги засичат ? На L ?
  10. Какво ви е мнението за добавка към газта при ГИ ? Дали ще почисти газовите инжектори от смоли и гадости ?
  11. Благодаря, вече купихме Нокия 6. За момента сме доволни...
  12. Ох, едното лапе пак си строши телефона ( LG G3 ). Ще трябва да се взема нещо като за пубер... Мнението Ви Nokia 6 ?
  13. Ползвам стар 68se като съм оставил активен само Х-банд. За мен от радар-дедектора има полза защото внася някакво успокоение, че не ме следят без да не съм наясно с това. Не, че прекалявам със скоростта. През последните 5 години не съм хващан за превишена скорост като ме е спасявал от реални проблеми над 20-на пъти. Късният ми пубертет в къщи скоро плати 100-на лева само защото шофира изпъчен без да го включва.
×
×
  • Create New...