Jump to content

Admiral AnimE

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 Б6 Авант 1.9 ТДИ

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

1003 профилни разглеждания

Admiral AnimE's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря. Да разбирам ли от описанието на това масло, че VW 501 50 включва и G052911A2? Или изрично да търся номера на маслото?
  2. Някой знае ли какво масло се слага на ръчна скоростна кутия? Смених го преди 15000 км и от тогава ако колата е студена, влизането на първа и втора е много трудно. Не знам какво е сложеното масло, както и не знам какво трябва да е, защото не намирам ръководство. В Етката изкарва кутия FEC, масло G052911A2. Уж се ориентирах към 75W90, но дали GL4 или GL5? Или да търся с одобрение VW 501 50? А има тема в канадски форум, където пише, че G52 няма нищо общо с другите масла 75W90 и било минерално..... А де?
  3. Здравейте, Работата е следната - отзад колата е леко виснала, а като я натоваря съвсем клеква. (Около един пръст по-ниска между гумата и калника отзад спрямо отпред.) Отделно понякога ми се налага да ходя по черен път. Двигателят е 1,9 ТДИ с предно предаване, гуми 205/55/16. Искам изравняване и леко повдигане на окачването, доколкото е възможно без да се нарушава геометрията с лоши последици. Разбрах, че трябва да е най-много до 4-5 см. Въпроса ми е какви възможности има за постигането на целта, без да се ползват подложки. Примерно само пружини или само амортисьори, но какви да са? Има ли вариант от друго Ауди, или пък да се продават усилени пружини като на джиповете? Всичко, което виждам, е стандартно и спортно окачване. Или пружини по поръчка, но не искам да стигам до там.
  4. Да допълня - търся нещо от тоя сорт:
  5. Търся оригинален, сваляем, комплект греда, кука, окабеляване. Предложения на лично съобщение.
  6. Здравейте. Днес както си карах по едно време забелязах шум, подобен на старите самолети с перка... не знам как да го опиша по-точно. Докато карах пробвах различни неща, но не се промени и не се установи от къде е. Появява се като вдигна поне 40 кмч и не зависи дали съм на скорост или не. При намаляне на скоростта и шума намалява. Като че ли се чува някъде отпред. Отворих прозореца, но не се чува нищо отвън. Изключих климатика, все същото. Спрях - шум няма. Форсирах на място - шум няма. Огледах и гумите, всичко изглежда наред. Някакви идеи?
  7. Аз си смених само обръча, но всичките лампи освен оранжевата за задния стоп се виждат много слабо, има ли какво да направя или да върна оригиналното?
  8. Търся следните лайсни в добро състояние за А4 Б6 Авант 2002: - черната матирана долна лайсна на шофьорската врата - най-долу на вратата, точно над външния праг. Стария модел, който е гладък, не е изпъкнал като на С-ките. - вътрешен комплект от лайсни цвят "дърво" (махагон?). Относно детайла около скоростния лост, колата е с ръчни. Предпочитам без надпис "куатро" на таблото. Не е задължително да са пълен комплект, но поне тези на вратите и таблото.
  9. Здравей, да ти се намират тези неща и цена? - ръчка за чистачки за авант с копче за бордови - ръчка за темпомат - кормилен модул с темпомат (8E0 953 549 с последна буква различна от F и S) - кора за кормилото с отвори за ръчките
  10. Във Варна съм сигурен за двама, които съм посещавал - Ивайло (Ифидик) и Самуил (сервиз Гюнтер) Ивайло взима само дизели.
  11. Здравей, имаш ли вътрешни лайсни цвят "дърво", ръчка за чистачки с копче за бордови и външна предна лява черна лайсна (на вратата на шофьора, най-отдолу)? Колата е А4 Б6 авант.
×
×
  • Create New...