Jump to content

vuroni

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

vuroni's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет колеги. Ако някой има газов инжекцион на двг 2.4 бензин 177 кс.2005 г. Моля да каже впечатления, че ми предстой скоро да слагам.
  2. Може ли някакъв тел. За контакт с теб колега.
  3. От кой град си. Може да се наложи утре ако ме отсвири майстора .....
  4. Колега имах същия проблем даже мишката беше влязла и умряла при моторчето дито се върти. Познат ми каза и вързах няколко кестена да филтъра и отгоре дето стой изрязах парче от тунинг мрежите и сега вс е ок.
  5. Имам същият проблем. Разпечатил съм всичко написано за остраняването на проблема Колега FIREPOWER и утре отивам при майстора ми да го показа. За съжаление не съм много обнадежден, защото според мен ще ме изгледа странно и ще каже че не може да се занимава. Няма ли някакъв шанс в свободното ти време срещу заплащане да го направим заедно. Мерси предварително и ще очаквам отговор ....
  6. Привет колеги ! Имам следния проблем с чистачките от известно време, но е врмее да го оправя най-накрая. Като си карам и не съм задействал лостчето за ползване на чистачките изведнъж се чува под таблото, където са бушоните едно "цъкване" и чистачките започват да работят. Рабатят и спират, когато те си искат или когато загася колата. В същото време като се приберат никога не оставят долу до стъклото , а където си пойскат. Според Вас това не е ли проблем с релето , дето може би стой под таблото или какво е ? Ако е реле може ли да ми кажете кой номер е или кое под ред или какво пише на него или какъв цвят е. Мисля да отида до някоя морга ако е релето и ако знам кой е точно на място да го сменя и дано се оправи. Помагайте моля!
  7. А каква марка да взема ???
  8. Привет колеги ! Кажете какви свещи да си взема за колата , както като марка, така и дали да са такива като модел, при който се кара на газ - с по-ниско топлинно число и пр. И като марка какви - NGK, BOCSH, BRISK ........ ???????
  9. Имах същият проблем и си взех ново-втора употреба !
  10. В Порше днес звънях, цената е 148лв.
  11. Колега iliyankostov при Пепи ходя от 1991 год., но вече не работи и затова сега незнам къде да отидя.
  12. Колеги , къде в София правят качествен реглаж на преден и заден мост за аудитата ни ? Адреси, контакти и цени ??????
  13. ОК благодаря ! На оригиналните пише Ауди - Боге. Мисля да взема пак да са Боге от Ауто Плюс.
×
×
  • Create New...