Jump to content

Audinio

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Audinio

  • Рожден ден 16.01.1980

Друго

  • Kaра
    Audi Allroad 3. TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Audinio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз даже я гледах.......изглежда като нова. Значи мненията клонят към големия двигател.
  2. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11610651995932934&slink=k14n46 тази и https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11618925643280852&slink=k14n46
  3. Да, за дизелите говоря. Пробвах едно и наистина е като ракета. Иска ми се голямото да взема, ама не познавам двигателя колко е чуплив и дали е проблемен.
  4. Здравейте на всички, засилил съм се да се обзавеждам с А8 D4 и големият размисъл сега е кой мотор да избера. Има две конкретни обяви, които гледам, като 4.2-ката е май 2014, а 3.0-ката е август 2016. Оборудването и на двете е на макс, километрите са около 110К и на двете, като цената на 3.0-ката е с 5К отгоре. Въпросът ми е дали да очаквам от по-мощния мотор някакви неприятни изненади, по-чуплив ли е, много по-скъпо ли е обслужването и т.н. Някой с челен опит да помага. Благодаря ви предварително!
  5. Просто казвам какво ми обясниха, а дали е вярно е друг въпрос.
  6. Колеги, според вас колко спешно трябва да се сменят дюзите.......нивото на маслото е малко над нормата, а пушенето на място си е бая. Мога ли да карам още 2-3 хил. км.?
  7. Твърдят, че ги надували на 1600 бара и пикаели яко и даже стенда им изключвал. Били виждали и по лоши случаи, но казват, че трябвало да се сменят. Преди месец пробвах с добавка /Лики Моли/, но сипах 2 пъти и нямаше особен резултат. Колко пъти трябва да сипя, за да има евентуално реакция?
  8. Здравейте колеги, след като поопуших цяла София в последните месеци и обстойно преглеждане на всичките неща, които изчетох във форума, реших да жертвам 300 лв. и стигнах до сваляне на дюзите във Бош център и качването им на стенд. За съжаление се оказа /според тях/, че и 6-те пикаят и трябва да се сменят. Сега издирвам най-разумният като цена/качество вариант за закупуване на дюзички. Имате ли предложения и какво мислите за Alibaba.com? Там има не лоша цена за Bosch.
  9. Здравейте колеги, имам подобен проблем като по-горе описания. Колата е А6 Олроуд 2007 година и като спра на свтофар, пуши все едно ще се подпали всеки момент. Моля, да ми препоръчате добър диагностик в София.
  10. Колега N1995, има ли шанс картата да пристигне до средата на другата седмица, че май ще си организираме леко пътешествие към Германия, а не ми се иска да тръгвам с тази стара карта, която имам? И ако не дойде, има ли шанс да ми врътнеш 2013, че да не изпадна в някое немско село))
  11. Цитиране на предходен пост! Огромни благодарности
  12. Здравейте колеги, Карам Ауди А6 Олроуд 2007 година, но картата която имам в навигацията е доста непълна. Има ли възможност някой да ми направи диск с някоя от последните версии, защото записвачката ми има някви личностни проблеми и грам не ме слуша. За София става въпрос и ще си заплатя нужното Благодаря предварително!
  13. Здравейте колеги, Сдобих се с Ауди А6 Олроуд 2007 година, но картата която имам в навигацията доста непълна. Има ли възможност някой да ми изпрати записан диск с последната версия, защото записвачката ми нещо има някви личностни проблеми и грам не ме слуша. За София става въпрос и ще си заплатя нужното Благодаря предварително!
  14. Здравейте колеги, от миналата седмица съм собственик на Audi Allroad 3.0 TDI-2007 година. Стария собственик ми го хариза със зимните гуми и едни летни-галоши. Бихте ли дали мнение за най-подходящия размер летни гуми за този модел, като се има предвид, че искам да му сложа 18-ки. Като цяло повече карам по асфалтовите пътища, но се и катеря и по планини и полянки. Има ли нещо универсално като размер? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...