Jump to content

TLS

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4f 3.0FSI quattro

Персонална информация

  • Локация
    SF

TLS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. TLS

    Audi a6 3.0 tfsi 2008 не пали

    Изглежда не достига ток до стартера, някой знае ли къде се намира бушона и кой номер е ? Благодаря Ви.
  2. TLS

    Audi a6 3.0 tfsi 2008 не пали

    Може ли малко пояснение? Акумулатора е на една година, не би трябвало да е от него ?
  3. TLS

    Audi a6 3.0 tfsi 2008 не пали

    Здравейте, Искам да се извиня предварително, ако вече има подобна тема, но явно не съм я намерил. Вчера исках да запаля колата си (ауди а6 3.0 тфси 290 к.с. - 2008) както правя всеки ден, но завъртайки ключа нищо не се случва. Преди година си смених акумулатора и предполагам, че не е от него, защото колата дори не прави опит да върти. Вкарам ключа всичко излиза точно, колата казва "Ignition is on" но когато завъртя ключа се чува само едно леко цъкване (от релето предполагам) и до там. Моля за вашите съвети. Благодаря.
  4. TLS

    USB за А4 Ауди концерт

    Откъде мога да си закупя подобно устройство? Мерси.
  5. TLS

    USB за А4 Ауди концерт

    Касетофона ми е с диск... Не знам дали това не е от значение ? Мерси.
  6. Здравейте, Искам да попитам как мога да вържа касетофона на Аудито (Ауди концерт) с УСБ, за да мога да си слушам мп3-та. Благодаря.
  7. Мерси, ще те имам предвид )) Иначе колко дава като разход твоята 1.8Т ?
  8. Колата е много прилична, но аз съм се спрял на комби ))))
  9. И на мен ми прерпоръчаха 4x4 вместо BMW.
  10. Мога ли да те помоля, да преведеш горният пост на български за новак в сферата на Audi(не знам каква е разликата между В7 200 коньовия 2.0Т и А4 В7 2.0 FSI - този който съм постнал аз е 2.0FSI Това добре ли е за колата която съм избрал, не е ли ... ? Мерси.
  11. Може ли малко инфо и за окачването на колата? Чувал съм че Audi са с алуминиево окачване, което много бързо се чупи... ? Мерси. Трябва да поразпитам за това, но когато я карах нямаше транзитни номера и затова въртях из "шано" уличките.
  12. Мисля в Понеделник да отида с човек които да и направи компютърна диагностика. Може ли да ми кажете, кои са най-важните неща на които трябва да се обърне внимание в такъв случай? Също така гумите (предните и задните) са 2x2 различни марки (разбрах че това не е било добре за 4x4 и разбира окачването - има ли такова нещо)? Мерси
  13. Вече карах колата и мога да кажа с ръка на сърцето, че страшно много ми хареса(На живо колата е уникална, имаше съвсем малко забележки по външния вид, а отвътре беше като нова) Няма такова возило )) Лошото е само, че я карах с малка скорост по "шано" улички, където нямах възможност да чуя турбото как работи, иначе не се чуваше тракане, скърцане, волана можеше да се върти с поглед. Имам огромното желание да си я купя, но искам да знам какво взимам. Можете ли да ми кажете колко горе-долу ще излизат годишно данъка, каското и прегледа ? Също така искам да попитам дали мигачите трябва да са жълти? Един приятел ми каза че е била американско изпълнение... Има ли такова нещо и ако да, каква е разликата? Мерси.
  14. Може ли и мнение за автомобила? Мерси.
  15. Здравейте, Наскоро се реших да си купя нова кола и се спрях на (Audi A4 quattro 2004 2.0 SFI) следната оферта: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351151379858502&f1=details&slink=11a4m4 Искам да Ви помоля да изразите своето мнение за колата - плюсове, минуси, какво най-често се чупи, кои са най-важните неща при огледа, добра ли е цената за този автомобил, имат ли проблеми като цяло(и ако да, какви са те), колко ще ми излиза каското и гражданската на година (приблизително) и ако има нещо допълнително което съм изпуснал Благодаря за вниманието. Поздрави.
×
×
  • Create New...