Jump to content

remthename

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 b5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bourgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

remthename's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здравейте колеги! имам следния проблем: на колата и свети аербега закачих я на вагком и ми вади грешките от снимката. тази 00595 ме навежда над мисълта, че е гърмял бега. Интересува ме къде се намира той и ако го сменя с нов ще се оправи ли или трябват допълнителни настройки ще съм благодарен на всяко мнение! благодаря предварително колата е 99 АГУ, ако има значение
  2. за външния става въпрос, преплъзна се крика и го счупи. колата е преди фейса.
  3. здравейте колеги, извинявам се ако темата съществува, но в търсачката ми излизат само някакви оферти. Бих искал да помоля, някой койтто е свалял праговете си да сподели как става фокуса. става въпрос за ауди а4 б5 седан. Благодаря предварително!
  4. remthename

    Ремонт на к03

    Шублера който имах мери сантиметри и не мога да засека грешка до 0.13. тези капаци които са до перките не би ли трябвало да се намажат с някой херметик или гарнитура някаква? Струва ми се качили ще изтърва масло от там.
  5. remthename

    Ремонт на к03

    Здрасти на всички нов съм във форума, ноза сметка на това голям мераклия. Още с взимането на колата турбината изпуши на магистралата(а4 б5 аеб мотор). Тогава не разполагах с особени средства и си купих ибейска китайка 029. Майстора каза че от старото турбо нищо не ставало, въпреки това реших да го оставя. Преди да го сменя колата виеше като хеликоптер и пушеше като двутактов скутер. Вдъхновен от темите на Калин реших да "сремонтирам" и моето. Прилагам снимки от разглобяването. От виенето предполагах че перката опира в корпуса,но не дори луфта беше доста минимален, аксиален никакъв! Оставям по компетентните да изразят своето мнение. поръчал съм си ремонтния комплект, но понеже следвам фармация не мога да кажа с точност кога ще продължа темата. Ще съм благодарен на всички включи ли се, забравих да спомена че съм белязал компресорната перка за оста да не изгубя баланса, благодарен съм на Калин който ме светна как става фокуса! Топнал съм частите за да падне ръждата като дойде комплекта и ми остане време ще споделя какво е станало! Поздрави на всички
  6. здрасти на всички, скоро ще си сменям ремъците до сега не съм го правил, не изглежда нещо кой знае колко сложно, единственото което не ми е напълно ясно, дали има някаква тънкост при поставянето на обтегача върху амортисьорчето и ако да каква е тя, благодаря на отзовалите се!
  7. здрасти колеги, предстои ми смяна на задни дискове, до сега не съм сменял, интересува ме можете ли да ми кажете евентуално къде да внимавам, четох за пръстените на АБС-а евентуално някакъв съвет как по лесно да ги изкарам, също прочетох за някакво "регулиране" на лагерите, някой който е по опитен, ако може да сподели в какво се изразява това регулиране? благодаря на всички отзовали се
  8. MMM1 благодаря за инфото, но проекта реших да е с гарет гт2560
  9. здравейте колеги, карам 1.8Т АЕБ мотор, преди няколко дни колата хвърли турбото, вмомента е на майстор, който я сменя, прочетох доста неща из форума и стигнах до извода, че когато турбото сгъне, хвърля масло в отделителната система, което попада в катализатора и понеже е гъсто го запушва, въпроса ми е ако някой колега знае къде в Бургас премахват качествено катализатори, моля да сподели! Благодаря предварително
  10. именно това търся, не ми се занимава със сменяне на биели, пък и съм само предно няма смисъл от повече, благодаря момчето, но ако все пак някой знае нещо повече за хибридиде моля да сподели!
  11. добре тогава какво остава да избирам между к04/20/22 или Т25 фланец да правя за гарет проблема, че и даже гарет 25 сериите ми се виждат доста по мощни от моята цел, която е 250-60 коня на вала?
  12. да и аз мисля, че скоро ще затвори, но все пак остава питанката от къде могат да се поръчат? за цената не мисля, че има смисъл да коментираме колкото плащаш толкова получаваш, но ако някой може да даде нещо конкретно, мисля че ще е полезно, но и май няма никой друг освен въпросния колега с хибридна турбина?
  13. здрасти на всички, извинявам се, ако това е грешния раздел. Преди няколко дни ми сгъна турбината (ауди а4 б5 АЕБ), понеже колата ми трябваше и се наложи да взема китайско турбо к03-029. Проекта ще се осъществи след няколко месеца, прочетох цялата тема за силов тунинг на 1.8Т и това което привлече вниманието ми са хибридните турбини, но в статията не успях да намеря нищо по-конректно, изчетох темата на колега М. (цецо), но той също не е дал подробна информация, опитах се да се свържа с франкен турбо, нито мейл мога да им пратя, нито някакъв телефон. Като цяло ме интересува всичко относно тези турбини (ясно е че щом е хибрид е сглобена от няколко), но по-конкретно ако някой ползва такава, понеже ми се вижда най-разумния начин поне за мен, изпадна ми колектор "подсилен" уж за АЕБ и реших да го взема по темата на колегата цецо останах с впечатленията, че кара със сток колектор, мощността която гоня е 250-260 коня на вала, благадаря на всички които се включат, и особено на тези които могат да дадат възможно най-конкретна информация (магазин, възможнисти на турбото, марка модел и т.н.) не споменавам дюзи, софтуер генерации, кулери и т.н мисля че са ясни
  14. благодаря на всички! Мен по скоро ме притесняваше да не е гарнитурата, другото ще го оправим някак си, другата седмица ще сменя турбината и ще споделя резултатите! Имам малки съмнения, че турбото ме цака, защото като и дам газ само когато турбото почне да вие и пусна газта хвърля бял пушек иначе до 2000 оборота няма пушеци няма нищо..
  15. така като гледам, май най-добре ще е да изчакам да оправят турбото, щом има вероятност да е от него, ако продължава проблема да търся точките, благодаря все пак!
×
×
  • Create New...