Jump to content

Mihail Angelov

Members
  • Мнения

    83
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Mihail Angelov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Зимни гуми 195/65/15 2 - goodyear ultra grip 7 с 8мм грайфер и 2 - Semperit speed grip 2, които са на 1 месец и са в гранция! Гумите се продават тъй като колата ще се разпродава на части! Телефон: 0899/ 74 33 29
  2. Колата за сега се продава цяла !!!! Това е !
  3. Здравейте, Колеги! Продавам си Аудито А3 1.6 АКЛ! Предна броня, очиларката и фаровете, стоповете, предния капак и задната броня не стават! Всичко друго по колата работи, няма течове! Ако имате интерес ще изпратя и снимки! Ако имате някакви въпроси може и на номер: 0899/743329.
  4. Колега няма как да не ми дава 14/100 зимата като я карам по 3км до работа и обратно! Като се кара на къси разстояния дава голям разход! Пък и във Варна трафика е ужасен! Не знам твоята как дава 10,11/100 в София (как я засичаш?). Пък извън града ако караш като пенсионер съм склонен да дава 7,5/100 аз под 8 не падам но и стрелката на километража не пада под 120 !
  5. Ами най - добри ги водят - Ланди Ренцо, Фобос, БРЦ, Брандолини, Ловато има още много, но за тези казват, че са най - добрите. И най - важното е да попаднеш на добър майстор, защото настройката е най - важната част. Вече сам ще си прецениш какъв да си сложиш. Аз избрах да заложа на евтиния вариант, защото тези ми идваха малко скъпички!
  6. Здравей колега! Имаш предвид 1998 а не 1989 ? 1. Пълна инжекция 2. Пластмасови колектори Инжекциона е най - доброто решение! С обикновената газова бутилка поемаш много рискове! Аз съм с такова AUDI и перфектно понася газта. И изобщо не му скапваш двигателя с газта!!!! Разход във Варна около 14/100, разход извън града със скорост над 100км/ч около 8/100! Моя инжекцион ми стъпи 700лв. ! А за поставянето в София другите колеги,които са от там ще ти кажат! УСПЕХ!
  7. Колегите, които нямат газ също се оплакват от този проблем със сутрешното палене! Така че едва ли е там проблема!!! Но който иска нека пробва
  8. Ами според мен не е проблем да караш с 185/65/15! Даже съм чувал, че колкото е по тънка гумата толкова е по добре за зимни условия! Но аз по принцип на моята А3-ка си карам с 195/65/15, както я дават по каталог!
  9. Хмммм а дали има и аз А3? Ще проверя тези дни !
  10. Здравейте Колеги! Преди малко ходих да ми сменят маслото на скоростната кутия на А3 1.6 АКЛ. Сменихме го всичко е ОК! Но ми казаха че имам някаква втулка на "ходещата щанга" на скоростната кутия която е заминала и при превключване се чува някакъв звук все едно бие на желязо. Та въпроса ми е е следния, къде мога да си намеря тея втулки и ако някой ги е сменял да ми каже някаква ориентировъчна цена? Караха ме да включа на 1ва после на 5та и отпред ги наблюдава моя майстор!
  11. Здравейте! Направих своя избор и си взех Семперит ( допадна ми шарката а и бяха доста по меки от Клебера). Ще ги видим как са като падне първия сняг
  12. Клебера и Семперита ми ги дават на една и съща цена ( с отстъпка разбира се)! И затова дилемата е толкова голяма! Първо се бях спрял на Сава, но с отстъпките тези гуми ми идват на цената на Сава-та, и според мен са по - добри !
  13. В снежни условия как се представя колега?
×
×
  • Create New...