Jump to content

rafeelo

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rafeelo

  1. Хахахаха. Колега то един КОН струва 1000 лв
  2. Давам ти описанието на модулите взето от темата за поставяне на темпомат на ауди а4 б6 ( твоето е б7, но те са еднакви) Има три типа контролни модули, два от които поддържат опцията Cruise control: Lowline Поддръжка на волан: Стандартен Волан (4-лъча) Поддържани опции: Trip Computer (ТЕЗИ МОДЕЛИ НЕ ПОДДЪРЖАТ Cruise Control!) Part Numbers: 8E0-953-549-F 8E0-953-549-S Midline Поддръжка на волан: Стандартен Волан (4-лъча), Стандартен Волан (3-лъча), Мултифункционален Волан (4-лъча) Поддържани опции: Trip Computer, Cruise Control Part Numbers: 8E0-953-549-L, 8E0-953-549-N Highline Поддръжка на волан: тандартен Волан (4-лъча), Стандартен Волан (3-лъча), Мултифункционален Волан (4-лъча Поддържани опцииs: Trip Computer, Cruise Control, Steering Wheel Heating Part Numbers: 8E0-953-549-M, 8E0-953-549-P, 8E0-953-549-Q, 8E0-953-549-R
  3. От таблото не е със сигурност. Виж модула дали поддържа борд компютър, виж кой номер е. Но имай предвид че като го адаптираш ще ти свети постоянно лампата за течността на чистачките!!!
  4. Ако е същото като 2.0 тди БЛБ, чупи само кобилици, клапаните и буталата остават здрави (знам го от личен опит), при мен шчупи 5 бр. кобилици. Но всичко е въпрос на КЪСМЕТ!!!
  5. Мартоооо, направи малко реклама де!!! Кажи къде можем да си затъмним стъклата на автомобилите с добро фолио и качествена работа!?
  6. rafeelo

    Проблем с дюза a4 b6 TDi

    Е как защо?! То колегата нали е разрешил проблема, пък другите да се оправят!
  7. rafeelo

    2.0 ТДИ капе масло

    Има ли решение на въпроса, че и аз съм със същия проблем
  8. rafeelo

    Фолио на стъклата

    Успех с монтажа ???
  9. за колегите от югозападна България, ефтина и качественна работа само в Сапарева баня!!! Момчето работи директно с вносителите на "3М", "GLOBALL" и "LUMMAR"! Е които иска има и менте фолио, което се продава по авточастите но не си заслужава!!! А3 8L фолио "GLOBALL" истинско американско фолио 99% ув защита 120лв. С менте американско без ув защита 60лв, цените са с фолио от маистора. За контакти на маистора пишете на лч.
  10. еиии човек да не тръгне да продава нещо в тая държава!!! Веднага го изяждат
  11. rafeelo

    Загуба на масло

    е колеги с тези харчове на масло, маи се обезсмисля смяната на маслото!!!
  12. Тoзи двигател не се кара с такова масло 10w40!!! А с 5w40!!!
  13. Ако е гарнитура на главата може и да прегори на друго място, а не към маслото. Мой та изхвърляше водата през гарнето, а симптомите бяха същите!!! Ако не намериш теч на антифриз от някъде, виж дали надува маркучите към радиатора. Надува ли ги.... първо погледни термостата да ли не е заял!!! А ако надува маркучите и термостата е здрав и няма теч на антифриз........... ЧЕСТИТО ИМАМЕ ГАРНИТУРА НА ГЛАВА!!! това е проблем на този мотор ASZ
  14. С леко закъснение....първо гръмна един маркуч на турбото и последва смяна на и на маркуч и кулер!!! СЪДБА!!!
  15. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=169719&hl=
  16. rafeelo

    1.8Т прегрява

    И все си мисля че на всяка смяна на агренажа се сменя и водната помпа за да се избегнат точно ейй такива проблеми!!!!!!!!!!!
  17. и сега колата продадена ли е или не, че на линка няма нищо?
  18. Да бе да!!! Разликата е само в решетките на долната част на бронята всичко друго е напълно еднакво между двете брони!!! Няма такова нещо като: Стои все от едната страна по-изхвръкнала!!!
  19. само с ПОКСИПЪЛ колега!!! Лепиш и забравяш, аз така реших проблема иначе цял фар!!!
×
×
  • Create New...