Jump to content

Iordan Chobanov

Members
  • Мнения

    416
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Iordan Chobanov

  • Рожден ден 14 Декември

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 AVANT

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София, ж.к. Хаджи Димитър

Последни посетители

968 профилни разглеждания

Iordan Chobanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ляга както трябва.Днес ако нямам много работа ще я вдигна и ще снимам. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
  2. Проверихме го.Затегнат е Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
  3. Колеги колата (б4) започна да не поема дупките както трябва и да тропа отпред вляво.След смяна на тампоните на макферсоните, тампони на стаб. щанга и биалетки се оказа, че имам изкривена тарелка.Пружината не може да застане в нормална работна позиция.Докато е на крика няма проблем - седи нормално, но като я пусна и погледна отдоло я виждам, че седи неестествено.Въпроса ми е има ли лечение това нещо или да си търся нов макферсон?Благодаря Ви.
  4. А провери ли релето което управлява парното, стъклата, мигачите и чистачките? Аз имах такъв проблем и точно като размествах релето и всичко заработваше.-
  5. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
  6. Разхода на гориво за някои също е фактор.Защо му е на някого да плаща 2литра повече гориво след като кара 99% в града където на практика куатрото е ненужно?
  7. Тоя леш може да е лош признак.Нередовна смяна на охладителната течност или може да е омешвала антифриза и маслото някога.
  8. Аз купувах една добавка за отпушване на радиатори от ЕКО-то и имаше ефект около 2000км. По добре си купи чисто нов.Втората употреба я изкара 3-4месеца я не.
  9. Той колегата не е споменал какъв му е двигателя.Може да няма пета дюза.
  10. За монтанската не си заслужава.Може би трябва да сложиш още 1300-1400лв за да стане кола от нея.Гледахме я за един приятел.
  11. Колега би ли обяснил как го монтира? Какво е нужнo и ако може снимки.Има една такава тема във форума, но явно създателя и е решил само да се похвали.
  12. Провери да нямаш някой хлабав маркуч на вакума в багажника.Ако не е това потърси работещ и пробвай дали заключва. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
  13. Ето малко снимки от днешните снежни походи
×
×
  • Create New...