Jump to content

Криис

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 100

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Криис's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте Колеги, имам две аудита (100 ц4)едното е 2.3 бензин, а другото 2.5 ТДИ. Питанката ми е дали мога от едното ауди (2.5 тди) да сваля климатроника и да го сложа на другото? Мога ли сам да го направя? Ако не колко взимат сервизите за тази услуга и извършват ли я въобще?
  2. Здравейте колеги, имам проблем с разхода на гориво, колата е 100 ц4 91 2.3 бензин. Преди няколко месеца смених мотора защото издуха гарнитурата и едното бутало беше заминало понеже я карах доста време така. Преди смяната на мотора тази кола ми гореше 11/100 газ извън града както и да я карам, дали ще е 130 или 160 няма значение. След смяната на мотора ми дава 18/100 извън града. Ходих на газаджия правиха настройки едно друго същата работа, след това ходих на друг и той нищо не направи (колата е с обикновена газова уредба). Ако има някой запознат колега с тези мотори, и има някаква идея от къде може да идва този разход, нека сподели ще бъда благодарен. Поздрави.
  3. Криис

    ауди 100 броня

    благодаря колега
  4. Криис

    ауди 100 броня

    Здравейте колеги някой може ли да ми каже как се сваля предната броня на 100цата ц4
  5. Добре колега ще опитам с двигателното масло но ме съмнява да се оправи защото им сменях маншончетата и тогава им сложихме грес. Останаха само шарнирите за тях ще разбера след няколко дена понеже единия ми е разбит и ще сменям носача. Може ли да ми кажете каква марка носач да си търся на приемлива цена . Днес ми предложиха MEYLE за 120 лева и DYS за 110 лева, не съм чувал нито едните нито другите? някой карал ли е с такива?!?! )))
  6. Здравейте колеги имам проблем с лагерчетата на макферсона при въртене на волана се чува едно щракане (прескачане на пружината). Отидох при един мой познат майстор смених лагерите заедно с тампоните но проблема не се оправи. Помислих си че не са наместени както трябва и отидох при друг майстор, погледна колата и каза "това са лагерите няма какво друго да е сигурен съм " съгласих се с него казах му сменяй каквото е нужно. Той поръча нови лагери , смени ги и същата работа..... сваляха целия макферсон най малко 3 пъти да пренареждат всичко но няма всичко си беше по старо му. Накрая ми сервира че е от рейката ( на мен не ми се вярваше но толкова бях бесен че се съгласих). Взех си рейка с накрайници, хубаво хидравлично масло и я смени но проблема не изчезна. Направихме рекламация на лагерите и уж поръчахме оригинални директно от ауди, чакахме ги 2 седмици , сменихме ги и същата работа щракането не изчезна. На мен ми писна и я оставих така с мисълта че проблема идва от амортисьорите, след месец някъде ми изпусна единия амортисьор и си казах айде ще ги сменя и двата защото в една морга наблизо имаше едно запазено ауди и ми даваха двата макферсона по 50 лева бройката . взех ги сложихме новите лагерчета и тампончета монтираме ги и отново проблема не изчезва.... Колеги писна ми вече да се занимавам с този проблем, отидоха много пари на вятъра .... Някой имал ли е такъв проблем, има ли някакви тънкости при смяната на тези лагерчета, не знам вече какво да сменям. ЩЕ се радвам някой ако сподели някакво мнение за моя проблем. Благодаря предварително )
  7. Здравейте колеги искам да попитам някой чувал ли е за майстор казващ се Петър или Пенко( не знам точно как беше) от София. Казаха ми че в България той бил "царя" на механичните инжекции и само той можел да ги настройва. Ако някой има някаква информация или телефон нека ми пише ще бъде благодарен
  8. а някой да познава колегата който е започнал тази тема
  9. Колега ако знаеш къде се намиба тази тема може ли да я пуснеш тук че не ми се дават 120 лева За смяна
  10. а да попитам мога ли да си я сменя сам лесно ли се сменя
  11. Сигурен ли си колега
  12. Здравейте колеги предстой ми смяна на хидравличната рейка защото се чува гадно пукане при завиване. Колата ми е ауди 100 2.3 91 година. Интересува ме дали ще стане рейка от ауди а6 ц4 2.0 16 в Благодаря предварително )
  13. :D Колега бях писал един друг коментар за твърдите маркучи но понеже го писах от телефона и беше на латиница са го изтрили. Дори ти ми ми каза че може да е спекъл клапана на капачката :Д затова сега информирам че смених капачката и този проблем се оправи
  14. Днес смених капачката на разширителния съд и вече не се надуват маркучите
×
×
  • Create New...