Jump to content

mitko.be

Members
  • Мнения

    256
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mitko.be

  1. Може ли поне някой да се включи с нещо полезно? Например, с кой двигател бих имал най-малко главоболия, какво да гледам при покупка и тн..?
  2. Здравейте, искам да си купя А8 D3 и исках да се допитам до вас, кой би бил най-добрият ми избор? Като гледах каталога, мислех че ще е 3.0 бензин/газ, но се оказа, че няма такива на пазара и предполагам е доста рядък. Та варианта остава между 4.2 газ и 3.0Д може би? Бихте ли споделили примерни разходи, цени за обслужване, наблюдения, впечатления и всичко, което би ми било от полза при избора на кола, която няма да ми скъса нервите?
  3. Все нямам време за това....Ще пиша веднага щом я закача може да бъда полезен на някой за в бъдеще.
  4. Проблема ти е в чейнджъра. Взех някакъв китайски за 50лв от Алиекспрес куче марка. С бутона МОДЕ сменявам режимите между радио и чейнджъра.
  5. Благодаря. Значи единственият начин да имам две еднакви големи огледала е ако са от фейслифта? Доколкото разбрах и от Пасат са абсолютно същите?
  6. Благодаря ще пробвам при първа възможност. Иначе ти каза, че имаш и чейнджър, а аз нямам. Така че, може кода ни да е различен. Но преди да върна старото за да видя кода му ще пробвам 00202 да видя дали ще свирне без да сменям касеотофоните, че с този дигиателн чейнджър едвам сбутах всичко миналия път. След като се въведе във Ваг Ком-а трябва ли да се рестартира по някакъв начин преди теста за да приеме настройките или просто се пише кога и се предполага, че на секундата трябва да видя разликата (ако това е било проблема)?
  7. Значи закачам фабричното радио и запомням настройките му. След това закачам Концерта и прилагам тези настройки точно както са били на фабричното радио? Аз имам само 4 колони и буфер. Какъв трябва да е кода? Предполагам, че ако и това не даде резултат трябва да взема друго радио за тест? Преди дори само корите във вратите вадеха много бас за буфера да не говорим. Сега само от някои песни от само от буфера има приличен бас.
  8. Захванал съм се с мисията да си взема огледало от фейслифт А6-ца, тъй като така и не можах да възприема пасажерското недъгаво огледало. И докато звънях по обявите на коли за части нещо ми направи впечатление и реших да се допитам до вещите лица. Изглежда, че огледала преди фейса и след фейса не са еднакви като форма и разликата не е само в големината на дясното огледало... или поне така ми се жида. Вътрешната вертикална част на огледалото при фейса се вижда като остър ъгъл, а при мен като тъп? Искам да попитам дали както за фаровете има и междинен модел между фейслифта и преди фейслифта няма и такъв при огледалата, където дясното огледало е с формата на моето, но е голямо?
  9. Малиииии... Няма ли някакъв по хуманен начин с кутия, с която не е нужно толкова преправяне?
  10. Благодаря. Аз лично нямам ваг ком, но един приятел има. Може ли да ми обясниш процедурата по настройването малко по-подробно, защото той най-вероятно няма да е запознат?
  11. С ел. прибиране и подгрев. За оферти на ЛС.
  12. След кратко проучване разбрах, че мисията е възможна, но май ако колата е преди фейса и Allroad-a трябва да е преди фейса за да станат или грешно съм разбрал? Гледам, че монтажа и демонтажа не е сложен, но как стои въпроса с регулирането им? Самостоятелно ли се регулират през компютър? Или при монтажа трябва да закача нещо някъде за да стане?
  13. Пичуйе, махнах Chorus-a барабар с ФМ трансмитера и сложих Concert с дигитален чейнджър и музиката в колата е по-зле (особено баса). С вграден буфер съм и афтермакет колони във вратите. Със старата конфигурация (на теория по-лоша) всеки ме питаше дали имам туба. Сега звучи като музиката в Опел Корса 99г. Някакви идеи?
  14. Винаги съм се чудил дали може да сменя кутията с шест степенна? Има ли 1.8Т с фабрична 6 степенна кутия? Може ли да се насади от някой друг мотор? Колко пари би излезнало и трябва ли да се сменя и съединителя? 99% от темите като тази са за дизелови коли и няма достатъчно инфо. Колата е само на предно и сърце не ми дава да я гледам как с 140км е на 3000 оборота?
  15. Трябва ми само оригиналната шофьорска стелка. За контакти на ЛС.
  16. Здравейте. Смених вече три касетофона и все някакви проблеми. Всички говорители в колата са сменени с афтърмарет и колата има фабричен буфер. С оригиналния касетофон звука беше доста добър, но се прецака врътката за увеличаването на звука и като го пипнеш гръмва. С другите звука е на половина толкова добър. Имам и дигитален чейнджър. Първоначално мислех да сложа една навигация. Предполагам би трябвало да вади по-добър звук, а и с дисплей на таблото ще има малко по-съвременен вид, което ми допада. Обаче като се поразрових то се оказа, че се сменят сумати работи. Та ми хрумна да проуча как седят нещата с универсалните 1 дин? От тези, на които дисплея им се крие и показва? От една страна ще се загуби оригиналноста, но от друга страна ще се подобри функционалноста. Ще имам блутут, СД, нави и 100% по-качествена музика от сега. Само не знам дали и какви препядствия има при монтажа. Надявам се ако някой е минал през това да сподели малко опит.
  17. Най-вероятно турбото ми се нуждае от рециклиране и се чудех дали не е по-удачно да го заменя с по-добро? Доколкото знам този модел грее много и лесно пука чугуна? По-добре ли ще е да сложа К04? Като не ми се сменят дюзи, дебитомери, генерации и тн. Колата е на газ и няма да се използва за състезания. Идеята ми е ако е възможно да сложа по-добро турбо и леко да я подсиля без да се налага смяната на други части и без да се вдигне разхода на гориво. За рециклиране искат 600лв, но съм отворен за предложения как да излезна от ситуацията максимално лесно и удобно тъй като момента е сега.
  18. Можете ли да оставите телефон и цени та да ви звъня евентуално?
  19. Трябват ми 2бр. от левите и 4бр. от десните (ако не се лъжа имат и в задния край едно като шайба към, което се завиват). Само за София. https://imgur.com/a/cnw7cMG
  20. Според вас, кое е най-доброто бюджетно решение за екшън камера в момента на пазара? Нещо се запалих пък не ги чаткам много. Гледам, че тези в ОLX-a, дето не пише марка са някакви ментаци, които пише, че са 1080P, а снимат като телефон с 3мп камера.
  21. Не е ли много рисковано колата да седи без имобилайзер? То е ясно, че не е кой знае какъв фактор, но все пак?
  22. Проблема все още го има. Някакави предложения?
  23. Благодаря на всички, би трябвало да се е оправило, но предстои да разберем.
  24. Как да го разпозная тоя датчик и буксата му като сваля капаците?
×
×
  • Create New...