Jump to content

reaktor5

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    4F

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

reaktor5's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. от 3 смени съм с такова.Руснаци и янки го ползват и го хвалят.Според мен е качествено масло на прилична цена.Ако моторът е наред никой няма да има ядове.
  2. reaktor5

    Смяна ESP датчик А6 4F

    нямям го стария 4f0910517AD e на колата в момента.На горепосочените снимки в десен горен ъгъл пише пише куатро а аз съм само на предно.Нещо омазано май има покрай тия светещи лампи на таблото.
  3. reaktor5

    Смяна ESP датчик А6 4F

    Abs модул може ли да бъде сложен от куатро на предно предаване или обратно?Съвместими ли са? Abs блока целия с помпата имах в предвид.
  4. Здравейте,накой дали разполага със списък със съвместимите кодове на ABS помпи при 2,7 на предно и куатро.Имам съмнения че помпата ми с номер по Бош 0265235108 или оригинален 4f0614517AD не е за мен с предно а е за 4x4.На таблото светят abs и esp.Грешките които излизат са : - 18055 Check coding of Ecu on powertrain data bus p1647-000 -01321 Control modul for airbags(J234) -01486 System Function test activated - 00473 - Control Module for Elect. Park/Hand Brake (J540) ,008 implausible signal Може и да греша и проблема да е от другаде.Благодаря предварително за помоща!
  5. reaktor5

    Смяна ESP датчик А6 4F

    Прилагам останалите грешки
  6. reaktor5

    Смяна ESP датчик А6 4F

    ами карана е само 10 тина километра,засега не.
  7. reaktor5

    Смяна ESP датчик А6 4F

    ще приложа и останалите грешки,мисля че имаше още някакви по спирачната система може да са навързани нещата.
  8. Здравейте,налична е следната грешка 00493 ESP Sensor unit(G419) 004 no signal/comunication.Чудесно място му бяха намерили момчетата от Германия,но въпреки всичко си го смених.Сега освен че индикацията за грешка на ЕСП на таблото си остана,но и с Ваг не мога да изтрия грешката.Дали съм случил на дефектен датчик втора ръка или просто е нужна някаква адаптация?
  9. reaktor5

    Проблем с оптика MMI

    Благодаря на всички отзовали се колеги.Всичко е работещо с изклюение на телефона със блутута.Бях забравил да включа централната букса на захранването към модулите в багажника.Проблема са оказа само в телефона под седалката на шофьора.По принцип по добре ли е да си оставя модула към захранването или да го махам и да изолирам буксата?Не смятам да търся и слагам модул.
  10. reaktor5

    Проблем с оптика MMI

    това което ми направи впечатление от днес е че след затапване на мокрия телефонен модул всичките които бяха добре сега ги дава с ERROR както оптокал така и електрикал/Navigation,Media Player 1,Telephone,Saund system ,Radio/Странни неща се случват.Вместо да се оправят нещата те се влошават Ще пробвам по твоя начин колега Sunshai
  11. reaktor5

    Проблем с оптика MMI

    да тапата е поставям на инсталацията,само оставям модула свързан към захранването..Това което ме узадачи също е че подсветките на управлението не светят/това зад скоростния лост/
  12. reaktor5

    Проблем с оптика MMI

    Здравейте отново,продължавам по темата с идеята да бъде полезна на всички като мен които тепърва се запознават с проблемите на оптиката.Разбирам че има хора с добри познания тук във форума,ще се радвам ако помогнат!Така,днес се добрах до модула на телефона или блутут.Това става като се махне пластнасовия праг който е на щипки и се измъква с дърпане нагоре.Ръчката на предния капак има пластмасов шпленд който се издърпва в задната му част за да освободи дръжката.Освобождаването на мъртвия педал става чрез зарзиване на торкс в горния му край и избутване нагоре посока арматурното табло.Повдига се мокета и се отваря черна пластмасова кутия.При мен модула беше леко окислен отвън,по което си личи че е имал контакт с вода.След завъртане на ключа на контакт имам сигнал на оптиката.Сложих тапа но отново MMI тръгва за секунда и спира.Връзката на оптиката близо до черната кутия изглежда добре.Продължаваме през седмицата
  13. reaktor5

    Проблем с оптика MMI

    Прилагам тест на оптиката,някой с повече опит ще помогне ли?Къде се намират бушоните на въпросния телефон и самия модул?
  14. reaktor5

    Проблем с оптика MMI

    и при положение че отзад на блока с трите модула никъде няма сигнал при вадене на буксите възможно ли е снопа с оптика да е прекъснат?
×
×
  • Create New...