Jump to content

infestdead

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    C7 Allroad

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

infestdead's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много неща може да са, около турбините. Може да е нещо малко като пукнат маркуч, до проблем в турбина. Трябва да го види някой, който ги разбира тези неща, има диагностики и процедури, за съжалние не мога да ти препоръчам никой.
  2. @visar https://mega.nz/folder/yqQTGYyK#ffSMInB4kWqvtlmiLCLBQA виж какво ще ти свърши работа, реално са 2 manual-a, на колата и на мултимедията - тук ги има и двете, различни години
  3. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16683/P0299/000665
  4. @Nikola_RS не работи и не може да се подкара, по последни данни. Някаква комбинация е от покритие на картата от навигацията, региони, които се поддържат и тн. Бях изчел бая неща из чужбински форуми също, ако не си в район с покритие - май не може да се подкара.
  5. Owner's manual-a - страница 71. Виж втория абзац. За момента карай и не го мисли
  6. Здравейте, продавам джанти свалени от Audi A6 C5 2001, не са оригинални а марка Gamaparts. Бяха с гуми 205/55/16 - на тях маркировките са: GP611K ET35 6 1/2 Jx16H2 Продавам ги, защото си намерих оригинални и визуално ми харесват повече. Намират се в София, Обеля 1, при желание ще пратя и по Еконт. Цена: 280лв, приемам и някакъв разумен коментар. За въпроси ЛС или 0882 729 220.
  7. Здравейте, на моя дисплей показва l/100km, оставащи километри и т.н, почти сигурен съм че на един пасат пак същата година показваше и l/h (литри на час) когато колата е спряла освен останалите неща. Това дали може да се пусне от VAG-COM някак, или просто го няма като данни? Не че ми е зор, но ми стана любопитно. Поздрави
×
×
  • Create New...