Jump to content

lz2pic

Members
  • Мнения

    253
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Passat 1.9tdi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Suhindol

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lz2pic's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. lz2pic

    Лепене на тавана

    вземи лепило за гуми и една спринцовка със игла,стискаш лепилото във спринцовката бодеш в тавана и стискаш по малко ако вкараш повече лепило става на петно.
  2. вероятна причина за белия пушек е проблем в спирачната помпа която напълва сервото със спирачна течност от там през маркуча за вакума го засмуква двигателя и го изгаря.
  3. ако можеш да видиш с кабел помпата какво гориво пуска за да се ориентираш моята беше така пипнах помпата на 2.8-3.0 и веднага се оправи.
  4. кабели има почти всеки който кара автомобил от ВАГ групата и повечето от нас знаем да гледаме за грешки но не и какви трябва да са данните пример дебитомер не дава грешка обаче ако са кофти стоиностите мотора не върви добре.
  5. lz2pic

    Нямам Габарити В4!!

    Огледаи кабела на петата врата багажника.
  6. Смени само повдигача вала го мини със шкурка обаче трябва да разглобиш всички повдигачи и да освободиш налягането на маслото във тях,монтираш и си отново в играта.За всеки случаи като махнеш повдигача натисни клапана да се увериш,че се движи нормално.
  7. Трябва да разстържеш блока за тези бутала и има ли стандартна гарнитура за главата.
  8. Погледнете за вода във сервото.
  9. Даи снимка на компа за да го видим имам същия мотор 1з от б4ка,имам и еку от аху на пасат 4ка,дай да видим с каква букса ти трябва да ти помогнем.
  10. Възможно е да пада диференциалното налягане или замръзва дюза.
  11. Или не ти работят всички намотки или има изгорял диод.
  12. Огледай маркучите по двигателя много внимателно.
  13. Изглежда добре притеснява ме цвета на разширителния съд.
  14. Сам си си отговорил на въпроса ,че проблема идва от маистора.Прескочил е някои зъб на колелото което върти делкото.Отиди някъде да ти видят центровката,че не можеш я нахрани с гориво.
×
×
  • Create New...