Jump to content

DarK_JeDi

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Френски B7, F4RT

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DarK_JeDi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @buzzi , все още не съм собственик. Няма как през MyAudi, пробвах.
  2. Здравейте. Гледам различни автомобили от това поколение и ми е интересно какви са сервизните акции за модела, понеже в историята с ремонти на някои от тях има общи неща, например предната камера в стъклото и безжичното зарядно за телефон - дали е съвпадение или са сменяни поради фабричен дефект? Според мен ще е полезно някой със закупена нова кола да коментира какво му е било сменяно чрез сервизни акции, не само в България, но в цяла Европа?
  3. Благодаря за информацията. Мисля, че се ориентирах в положението с S-tronic-a. Някой запознат може ли да потвърди дали 2.0TFSI EURO5 двигателите 2012-2013г. са прозиведени с подобрените елементи?
  4. Точно поради факта, че подобни бензинови комбита са рядкост, се интересувам от по-голям набор от двигатели - от 2.0TFSI през 3.0 TFSI до S4. Най-много ме привлича точно въпросния 3.0TFSI с 272кс, но не бих отхвърлил нито 2.0 TFSI, нито S4, нито Allroad изпълнение, ако конкретния автомобил е запазен, с изрядна история и си струва. Някой има ли отговор на въпросите от първия ми пост?
  5. Здравейте, Оглеждам се за бензиново комби 4x4 след 2012г. (както му викат B8.5 или след фейслифт). Имам няколко конкретни въпроса към по-запознатите с марката и моделите: - щом колата е прозиведена след 2012г, да разбирам ли, че проблемите при 2.0 TFSI с разхода на масло и обтегача на веригата би трябвало да са отстранени фабрично? Това може ли да се провери с VIN или номер на двигател? - 7-степенния S-Tronik(DSG) достатъчно надежден ли е за да изкара повече от 200х.км при редовна смяна на масло? - какви ремонти би трябвало да се очакват от екземпляр на около 200х. км.? - електрическата кормилна рейка създава ли някакви главоболия? - кои други звена по автомобила е добре да се прегледат с повишено внимание и са възможни източници на т.нар. детски болести за модела? - и не на последно място, къде в София(източната част) бихте ми препоръчали да закарам автомобил за обстоен оглед - ПСИ или някой от сервизите с добри отзиви, като S-Car или dbros? Благодаря предварително!
  6. Случайно попаднах на това: https://dasautoservice.com/shop/product/справка-сервизна-история-на-vag/ Не знам дали ще ти свършат работа, но поне може да им звъннеш и да ги питаш, преди да им платиш. Успех и кажи като намериш решение!
×
×
  • Create New...