Jump to content

st0yk0

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 AFN

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

st0yk0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Здравейте търся една дюза от 3.0тди след 2008г с номера от снимката
  2. Здравей колега, търся метална тръба маслена магистрала за ауди 1.9тди афн 98г.
  3. Здравей колега, търся метална тръба за маслото от масления филтър към турбото за ауди 1.9тди афн 98г
  4. Здравей колега, търся метална тръба за маслото от масления филтър към турбото за ауди 1.9тди афн 98г.
  5. st0yk0

    Питане за полуоска

    Да тя няма да се развие поне досега не се е, но разбрах че двата болта шестограма и обикновения са с различна дебелина това значи че и другата страна е с малкото каре .Друго не е правил по колата ми или който и да било само аз.
  6. st0yk0

    Питане за полуоска

    Немисля че я е сменял няма смисъл да ги подменя.Поръча само каре за мойта но се оказа че не влиза на полуоската и затова се наложи всичко са се смени, тия дни ще сменя и другата защото и тя е така и ще снимам да ви покажа.
  7. st0yk0

    Питане за полуоска

    Не колеги не е скъсан болта, развихме го и кво да видим шлиците на полуоската не докосваха тези на главината, просто е по малка като диаметър (мисля че беше около 24мм), може ли да и кажете колко милиметра са тези на 1.9тди.
  8. st0yk0

    Питане за полуоска

    Не не тя си влезе до края стегнаха болта много яко с една пръба и каза направи едно кръгче да видиш как е. Да ама на 2-рия метър колата пря слязох и гледам как болта се върти
  9. st0yk0

    Питане за полуоска

    Това не е проблем а по скоро питане от какво ауди са полуоските защото немога да им намеря номерата каде са, за да ги продам да не ръждясват в гаража. Идея си нямам защо е свалил и карето за да смени носач но се радвам че го е направил.
  10. Здравейте колеги, вчера ходих да ми сменят долен носач и накрайници на рейката, и като почнаха да я събират се оказа че полуоската е по малка и шлеците не опират дори в главината и майсторчето каза че не е виждал такъв случай.Та искам да ви попитам от каква кола са тези полуоски (болта им е с шестограм) и как е вървяла тази кола така вече 2 години.
  11. st0yk0

    Проблем с антифриза.

    И аз съм със същия приблем капеше през разширителния съд и смених капачката. Вчера я забелязах че ми сълзи през един троиник който влиза в главата и има датчик на него, аз го засякох като е студена я понастъпих (не е хубаво докато не загрее) и почнах да оглеждам двигателя пробвай по този начин, иначе на топъл двигател веднага се изпарява и неможеш да хванеш теча.
  12. st0yk0

    Заден мост на авант

    да тя си е супет мога малко но си нямам доверие на заварките
  13. st0yk0

    Заден мост на авант

    не не аз няма да се пробвам с моя кра-кра ще я карам на телиподавка.
  14. Здравейте колеги, докато си оправях ламарината на средното гърне видях, че трабичката пред гредата на задния мост е скъсана в единия край, проблем ли ще е ако я заваря или трябва да сменям целия мост, защото е заварена към него.
  15. Ами някои се оплакват като минат солиден маховик от вибрации а други не взимаш един маховик примерно от 1z и пробваш той е някаде към 50-100лв от морга един феродов и притискателен и болтове и пробваш ако стане стане ако не сменяш само маховика с оригинален другите неща си остават но се поразрови има доста теми в нашия форум или при колегите от vw там е обяснено по добре.
×
×
  • Create New...