Jump to content

MAGAPASA

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MAGAPASA

  1. Благодаря колеги!
  2. Здравейте колеги! Не мога да отворя предния капак, нещо има откачено и сега е заключен. Дайте съвет как да го отворя.
  3. Благодаря колега! И аз се замислих дали да не сваля колектора ама и там се опасявам да не се скъса някоя шпилка. Сега съм напръскал сWD 40 дано има ефект.
  4. Да искам да я пратя на рециклиране. И без това съм разглобил всичко. Само да успея да я смъкна. Инструменти имам много - гедории, ключове но наистина може да нямам подходящи, затова и питам.
  5. Здравейте, колеги! Налага се да сваля турбината че е омаслена тръбата към интеркулера но не успявам да развия нищо, всичко е спекло яко, а уж преди година беше сваляна в сервиз за почистване което ме съмнява. Имаше други работи за ремонт и съм свалил цялата предница и имам подход и отпред. Ще кача и снимки. Ако някой може да сподели какъв е мачина или видео как стават нещата ще съм благодарен!
  6. Най накрая ме приеха в сервиза след две седмици чакане за да проверят какво се е случило но без успех. Уж всичко било наред, но можело и съединителя да си отива-това беше отговора. Но в последно време започна и на моменти да буксува. Въздух в системата не можело да има иначе педала ставал мек. Но много ми е загадъчно как сутринта я оставих без никакви симптоми на съединител и след обяд като я взех нямаше нищо общо все едно подкарах друга кола.
  7. И аз така си мисля. Спирачките и съединигеля вземат масло от едно казанче нали?
  8. Здравейте колеги. Дойде време да сменя задни накладки и дискове но вчера след като я вземах от сервиза усетих че съединителя е по твърд от преди. Какво може да е станало? Преди седмица се наложи да долея спирачна течност и тогава забелязах че са свършили накладките. Майстора каза че е имало теч от единия апарат и го е направил.
  9. MAGAPASA

    Добавка Bardahl diesel 1l.

    Здравейте. Не съм ползвал до сега добавки за дизел но реших да пробвам и днес поръчах от този сайт на по ниска цена от другите сайтове. Поръчва те ли от тях и истински ли са продуктите?
  10. Проблема за сега е решен. Наложи се да сменя водната помпа защото протече след няма и 10 хил. от пълно обслужване с Continental. След смяната всичко се оправи. Възможно ли е да е затягала и от това да се е получавало така ?
  11. Преди няколко месеца гумените уплътнения на дюзите бяха сменени. Но всичко е възможно.
  12. От няколко дни сутрин при първо палене има леко колебание при завъртане. Прави 1- 2 оборота и тогава запалва но за около 5 секунди държи ниски обороти след което ги стабилизира. Става въпрос за ауди а4 б6 1.9 101к. Преди си палеше от раз. Не знам дали е съвпадение но забелязах че се появи след смяна на клапан меко гасене, егр клапан и не знам точно какво още че всички мембрани биле заминали и чистене на турбина. Къде може да е проблема, от къде да почна.
  13. Преди 3 месеца смених гумените уплътнения на дюзите. Но тогава нямах възможност да сменя вала но сега вече ще трябва. Но нямаше някво сериозно износване но се чува бумтене във филтърната кутия. Колко време може да се кара така. Карам предимно градско около 50км на ден.
  14. Здравейте, предстой ми смяна на разпределителен вал но бих искал да ме насочите на коя марка да заложа и какви пари излизт само частите-вал, лагери, повдигачи и друго което е необходимо. Ауди а4 б6 1.9 101к.
  15. MAGAPASA

    Турбо

    В последно време ауди а4 б6 1.9 101к при около 2000- 2500оборота влиза в авариен режим и умира. Явно проблема е в турбото та въпросът ми е може ли да се сложи турбо от 131 коня?
  16. MAGAPASA

    Консумация на ток

    Проверих сухо беше. Но трябва да проверя след като е валяло. Не можах да видя под компютъра най отдолу в кутията как е. Ще проверя.
  17. MAGAPASA

    Консумация на ток

    Да така направих сега но докато допра кабела на ампермера до клемата и перката започва да работи и дига ампеража
  18. Здравейте. Преди три дни сутринта не успях да запаля - няма ток да завърти. Става въпрос за ауди а4 б6 1.9. Акомулатора е на6 месеца. Заредих го на 100% и две сутрини нямаше проблем но тази сутрин пак няма ток да завърти. След зареждането като закачих клемите веднага тръгна перата на високи обороти и след като запалих спря и повече не се включи. Не знам какво стана дали нещо се беше бъгнало. Алтернатора зарежда 14.2-14.3V.Сега отново зареждам акомулатора и като го свържа ще видя дали отново ще се включи перата. Къде може да е проблема?
  19. След диагностика на vag- com излезе грешка слаба връзка и така не се разбра къде е. Днес след поредното запалване всички лампи изгаснаха сами и на ESP и на ABS и до сега не съветват. До тук добре но се появи друг проблем на моменти при спиране на кръстовища педала на спирачката започва да вибрира и се чува стъргане явно се включва ABSа. Какъв може да е проблема?Дали е модула направо да си купувам друг но имат ли разлика при 1.9?
  20. И аз за това си мислех когато светна за първи път но на диагностика не показва че е тя
  21. Нямой сменял ли е този датчик? Казаха ми че проблема е в него. Как се води този датчик?
  22. Здравейте. От известно време след като запаля и измина 4-5км ми светваше ESPто и след диагностика ми казаха че е от слаба връзка и до там и проблема си остана. Но от преди дни като запаля светна и ABSа и ESPто но след като тръгна изгасваха но днес вече не изгасват-свтят постоянно. Къде може да е проблема?
  23. MAGAPASA

    Тунинг фарове

    Е твоите светят много добре. Може би има нещо нередно при моите.
  24. MAGAPASA

    Тунинг фарове

    Диодите светят. От снимката така изглежда.
  25. MAGAPASA

    Тунинг фарове

    Ето така светят през деня
×
×
  • Create New...