Jump to content

Veselincho

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    Ботевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Veselincho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Пред същата дилема съм и аз. Имам налична А4 Б7 от която свалихме теглича и го качихме на Б6. Модула е със същия номер като на колегата, но явно имаме различни по цвят кабели защот не ми съответстват на това което е написал за свързването. И двете коли нямат парктроник. Това което съм направил до тук е да свържа трите кафяви кабела за масата и съм подготвил кабел за плюс от запалката да захраня с постояннен плюс към модула. Само не разбирам дали трябва да взема някакви сигнали от кабелите на стопа или трябва да разчитам на другите кабели които са отзад в багажника. Утре ще снимам модула и кабелите които са на него.
  2. Здравейте! Колата е А4 2.0 тфси куатро 2005г. Проблема е следния. При работещ двигател издърпах маркуча, който свързва всмукателния колектор и клапана на картерната вентилация (ограденото в червено на снимката) и колата изгасна. Затапих с пръст отвора към колектора, запалихме двигателя и започна едно чукане да си е*е майката. Все едно е стар дизелов двигател оставен без масло. Сглобихме всичко както си беше, но колата си чука. Работи равномерно но чукането си остана. Та въпроса ми е дали е възможно да сме прецакали нещо с откачането на този маркуч по време на работа на двигателя? Благодаря предварително на отзовалите се!
  3. Много се извинявам, пропуснал съм да напиша. Става въпрос за А4 1.6, мисля че е 1998г.
  4. Колеги, търся да закупя маркуча, който излиза от хидравличната помпа и отива към сервото предполагам. Някакъв сплетен е. 0888020961 - Веско.
  5. Привет колега. Вчера ми се спука един маркуч, който излиза от хидравличната помпа и ми изтече течността. Тои е капсулован, но като го гледам не знам точно на къде отива, някъде към купето и нагоре. Имаш ли го в наличност. Става въпрос за А4 1998г. мисля, че беше. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...