Jump to content

Cherepaha

Members
  • Мнения

    5445
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    mk7 4motion

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

6439 профилни разглеждания

Cherepaha's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Е честно ти го казва де. Загледах некви прости цифри, че ми стана любопитно. IT се включват с едни $1.14 trillion в БВП на Щатите. Гледам на мурзилките целото БВП е 1.28 trillion, а на Саудитска Арабия 650 милиарда. И по темата конкретно, че е вече и официално :
  2. Понеже с поне четеринаЙсе обиколки ги е затворила конкуренцията, можеш спокойно да си изхвърлиш лапотопа.
  3. Абе шок си е цената. 7+ 128GB ми струваше под 1900 лв пазаруван от Apple. 10-ката гледам е 2300 лв в apple.de. Ами разликата е некви си 21%. И тва за 64GB. Смятай ако беше лек автомобил, да ти го увеличат с толко следващият модел. Тоест, решили са, че всъщност вече ще имат 2 телефона, а не един, както си беше до сега. За момента не виждам нужната разлика, оправдаваща цената на 10-ката. На този физически размер съм от 6+. От 5.5" на 5.8". Мерси ебаси. Смятам, че съм свикнал вече. Яд ме направо. Можеха да ми сложат 7" в размерa на плюса, тогава може би щях да се замисля за премиум в премиума.
  4. Аве смотани са. Сиерата примерно. Сменили са уолпейпъра само. А възлагах надежди на auto unlock-a. Мислех си, че като оунър на часовник няма да пиша тъпи пароли повече. Само като доближа мака и ...... Ми не. Тотална греда. Само ако sleep-нат. Ама даже и тва не работи, защото дрънчи на китката гаден нотификейшън (все едно не знам), че си ънлокнал. И не може да бъде изключен. ..... Миииии, не мерси ,,,
  5. Ми отново ще се самоцитирам: "Тимката Кук е тъпо чиче, което трябва да с ходи". Не, че не е отново най-доброто про лаптоп на пазара, ама само защото микрософт, са все още много объркани кво точно се случва, та сърфейс бука е 13"-ка, а е и таблет. Както и недонаправеният уиндоус естествено. Иначе много яко дисплейчето. Впечатляващо е какво можеш да направиш, когато си правиш хардуера и софтуера. Но определено е за хардкор непознаващи мишка, ноутбук юзери, какъвто аз не съм.
  6. Отнасям и аз един Black Plus, 7-13 октомври го дават, че ще дойде чак еваси. За първи път не взимам най-малкият, storage, а 128-цата, въпреки че съм сигурен, че и 32-ката ще ми е ок. И една картинка за размера. Докато за 6 Плюс бяхме малцина "смелчаци", гледам при 7-цата се обърнаха вече нещата. И едно крайно любопитно писание на къде вървят нещата: The iPhone's new chip should worry Intel П.П. Муун. Страшни глупости пишеш човече. Много приятни снимки се получават вече. Не помня даже къде ми е апарата. Страшно готски снимки стават. Тва без амбиции за фотография, а сравнявайки си ги просто с мойте си отново постижения с голямото апарат.
  7. Black-a е великолепният всъщност, а не Jet-a. Поне на видеото.
  8. Отнасям 7-ца плюс, че ми е време за ъпгрейд на 6 плюса така или иначе. А, че Тимката Кук е олигофрен, дет трябва да вписва складови наличности е ясно. Но пък конкуренцията е толко зле, че пропадането ще трае с години П.П. Керамичният watch кърти (не видях цена де), ама ще чакам новият дизайн.
  9. Трагични ... Даже и да бех на 12, пак щех да гледам тъпо новите message мега яки неща. "Just like that!" ... Преди имаше поне "awesome". Cue и Frederighi, че толко си могат е ясно. Явно в Кук е проблема.
  10. По-убаво от 4" нали нямало. Налазвайте. П.П. Липсата на конкурентен продукт, води определено до безидейност и до такива мизерни ивенти явно.
  11. Стига де? Баси. Не вярвам, че некой може да даде толко пари за автомобил на тея км. Аз лично бих направил някакви компромиси. За 70К бих си причинил късане на найлони на Б9-ка, или Пасат alltrack (ако е за пластмасовите калници). Верно, ще са с "гадното" ново ултра квадро. А може и да изчакам новото Тигуан. Но не бих го ремонтирал тва въпросното определено.
  12. Какво значи "малко по-тежки условия", та си успял да направиш разликата? На мен са ми еднакви. В най-голямото сняг, а и на сухо. Ама явно защото не мога да ги докарам до критичните им стойности.
  13. Пичове, мноо са ви яки колите, ама треa си земете Фолксваген. Apple CarPlay кърти.... Да се поФаля: Решава тотално всички музикални проблеми, посредством целата музика на света на клик (Spotify, Apple Music). Решава тотално и навигационният проблем. Навигацията освен, че е маса пари, на всичкотo отгоре е и винаги стара.
  14. Тва, ленивото ли? Вземи си нормален комп най-накрая, може и да не е Мак. Вече има почти ставащи и с виндовс. Просто е с конзолата... Плюсове: 1. До скоро (може би вече не е вярно), като купиш конзола, знаеш, че следващите 8 години квото и да излезе ще върви, за разлика от якото десктопче. 2. ФИФА-та е нечовешка. Изживяване страшно и неуписуемо е. 3. Децата цъкат и се кефят. Минуси: 1. Ако не те кефи ФИФА или пък нямаш деца, е отпадък събиращ прах. Игри готски всъщност няма. Асасините и прочее не стават.
×
×
  • Create New...