Jump to content

kokicata1

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 2.6 V6

Персонална информация

  • Локация
    Sliven

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kokicata1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добър ден колеги. Ще започна с това, че прегледах легенчето на парното за течове и няма никакви. След това смених всички мембрани и уплътнения на изпарителя. Открих нещо много странно между радиатора на климатика и радиатора за охлаждането беше пълно с боклук. Интересува ме възможно ли е, след като беше пълно с боклук колата да няма добро охлаждане да прави голямо налягане в системата, и да изхвърля водата през капачката на разширителния съд? Днес ще я покарам и ще пиша има ли ефект от чистенето на радиатора и смяната на уплътнителите.
  2. Да, колега водна помпа е сменена преди 35 000км. Но би ли ми казал къде се намира това кранче на парното и как да разбера дали в този Леген има вода?
  3. Колеги забравих да ви спомена, че колата е на газ. Възможно ли е проблема да идва от газовата уредба?
  4. Всички свещи работят нормално, няма нагар по тях. Видимо няма течове от съединенията.Няма ли да е мокър целия мокет в колата, ако тече от там? В рамките на 200км. каране губи литър вода. Иначе ще пробвам да надуя системата и ще пиша за резултати.
  5. Няма от никъде да тече, но няма и признаци проблема да е пак в мотора.
  6. Добър ден, колеги. Имам audi А6 2,6 V6 1996г. от известно време имам проблем с охлаждането. Не включваха перките за охлаждането и изхвърляше антифриза през казанчето. След ремонт на двигателя, смяна на гарнитури, болтове на глави проблема се реши. Сега започна да губи от охладителната течност. Моля някой, ако е имал същият проблем да пише как го е разрешил. Благодаря предварително!
  7. Добър ден, колеги. Извинявам се, ако има съществуваща вече такава тема, но имам няколко въпроса към вас. Първо - скоро си закупих AUDI A6 C4 2.6 V6 1995 г. Трябва ми комплект кабели с диск за диагностика. След търсене в нета разбрах само, че ми трябва някаква преходна букса или нещо подобно. Въпросът ми е, някои запознат ли е какво по точно ми трябва, къде се намира буксата за диагностика на този автомобил и откъде мога да си закупя този комплект за диагностициране ? Ако някои от вас го има и го продава този комплект да ми пише на л.с. какви са условията. Благодаря ви предварително за помоща.
×
×
  • Create New...