Jump to content

4i40 Festar

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

4i40 Festar's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. От стоповете какво е налично за фейсово В5
  2. Вс е наред по свещи ако е по топло няма проблем всичко си е наред, работи нормално.
  3. Здравей колеги, имам следния казус. При палене, сутрин или вечер на студено колата трудно държи обороти, сякаш нещо се опитва да я загаси. Всичко това изчезва след няколко минути работа или след няколко километра. Колата пали нормално, форсира се нормално, върви нормално, няма записани грешки. Общо взето пълна мистерия. Моля за съвети да реша досадния проблем.
  4. Мерси колега, едно по едно ще ги проверявам, но първо електрото. Ако намеря проблема ще споделя, поне за в бъдеще да има прокарана пътека за казуса.
  5. Колкото и да не ми се ще, ще трябва да се заровя по кабела и да го измеря в двата края.
  6. Здравейте колеги. Принципно се въздържам от публикуване на теми, а се опитвам с четене във форума да си реша проблемите, но ето че дойде момента и аз да пиша. При четене с VCDS ми набиваше грешка 00527 - Intake Manifold Temperature Sensor (G72) 30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent. Смених датчика но продължава да ми набива грешка, която не може да се изтрие, моля за мнения по темата къде да търся проблема за да премахна тази досада.
×
×
  • Create New...