Jump to content

alter_breed

Members
  • Мнения

    1316
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно alter_breed

  • Рожден ден 8.08.1991

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 Avant ADR

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

5210 профилни разглеждания

alter_breed's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

2

Community Answers

  1. И на мен разхода ми е същия, но на А4. Този двигател е тромав и лаком така, че си го карай без да се задълбочаваш в диагностики, защото ше си дадеш парите на вятъра. За катализатора нямам думи просто трябва да спрът да регистрират коли без катализатор и тогава нещата ще се оправят. На Аудито го нямаше катализатора и гърмеше все едно карам някаква жигула имаме и един фиат, който докарах от Иалия и просто не се чува, че работи.
  2. Простата математика показва, че предишния собственик е изминавал по 18 500км на година, което значи, че по тази сметка колата е на 259 000+- 10 000км. Аз вече съм решил да не давам торба с пари за 15-16г коли, защото горчивия ми опит показва, че това просто е бездънна яма, която се обезценява след всяко отваряне на вратата. Самата кола има добър външен вид и горе долу нормален вътрешен за километрите си. Почти на всяко Ауди и VW тапицерията на корите е отлепена или е тръгнала, а тапицерията на седалките е като опикана. За мен просто цената е доста висока за двувратка. Успех
  3. alter_breed

    Калници

    100% еднакви.
  4. Ако с течение на обстоятелствата пак останат може ли да дойда да ги взема?
  5. Мерси, а някакви предположения от какво може да е.
  6. След поставяне на нискобюджетен ГИ на Мерцедес W203 1,8 129к.с 2002г и светна чек лампата.Колата не е моя, но според казаното ми тя върви добре, пали добре и няма каквито и да е проблеми. Аз неможах да намеря повече, но поразбрах за OБД ОБД2 и се питам тоя Мерцедес с такава адаптивна бензинова система ли е и сега какво може да е решението на проблема с лампата? Дали предстоят някакви последици от тази така наречена обикновененна ГИ система? Мерси на отзовалите се и дано бързо да решим загадката.
  7. На компютърна диагностика ходил ли си? Провери налягане на турбото и стойности на дебитомера.
  8. Свали я и виж дали е от нея, аз имах един цъкащ звук от някъде и неможех да го открия доста дълго време. После разглобих кората на вратата и се наложи да покарам малко без кора и веднага звука спря. Оказа се че идва от кората или по скоро някоя от закачалките и ги облепих с изолирбанд и звука изчезна. Късмет
  9. Може ли да ми ги запазиш? Напиши ми тел да се доразберем. Мерси
  10. Имам приятрел с голф 3 1,8 90к.с със скоростна кутия от 1,9ТДИ и е много доволен от колата. Каза, че на магистрала се осеща най-много като със същата скорост оборотите респективно шума са спаднали значително. Градско каза, че няма голяма разлика от бензиновата скоростна кутия. Според мен си е добра идея, нищо че се сменя и дифа като се има на предвид, че ако намериш точната морга може да направиш бартер за твоя и със някакво скромно доплащане да си вземеш дизеловия.
  11. Еми по принцип, ако я караш с вода няма как да видиш дали има теч или не, защото тя се изпарява и не оставя следи от теч. Иначе решението при мен е ново табло, но аз така си я карам все пак знам, че няма проблем с охлаждането и т.н.
  12. И аз го имах същия проблем, но стрелката мърдаше само до 95градуса градско и извън, а само като вдигна 130 150 и си идваше на 90градуса. Смених: термостата, свалих водния радиатор и го продухах имаше невероятно много боклуци и мъх по питата и си викам ето го проблема, но промяна почти нямаше. Ходих на диагностика и се оказа, че таблото показва по-висока температура отколкото е реалната. По принцип знам, че когато реалната температура достигне 100 се включва и ел. перката на климатика при теб така ли е ?
  13. Като гледам какви варели продават хората за безбожни цени ме е яд, че си продадох 4-ката за под 4к лв. Първата е пълна гнилоч с тия лепенки и те от друга страна са невероятно грозни. Незнам, кой я е купил, сигурно е бил сляп. Втората изглежда добре, но е със слаб двигател, което не е за пренебрегване и според мен газовата бутилка трябва незабавно да се смени. По предписание трябва да има поне 20см от края на багажника, защото при евентуален удар в тази част нали знаеш, че тя ще се спука и газта ще изтече в купето, а може и да се ....... ( недай си боже), разхода сравнение със 125 и 150коня ще е с 1 до 2литра надолу, но като се има предвид вървежа според мен не си заслужава.
  14. Ако попаднеш на добър екземпляр с 2,6 няма да съжаляваш. Имам познат, който преди 3год си купи 100-цаQ от Германия на 600 000км на майтап само да си прибере багажа и от тогава неслиза от нея много е доволен. Разхода обаче градско е 15-16 а на магистрала под 10 неможе да я смъкне, което за мен е нормален, но нали знаеш който сипва горивото винаги колата му гори много. Хаха Успех
  15. Има значение от катализатора. Там ли е не е ли, изтърбушен ли е?
×
×
  • Create New...