Jump to content

vmalechkov

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    e60

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vmalechkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, търся спешно блок с колянов вал за BRD мотор 2.0 170 а4 б7, в добро състояние!!! Може и цял мотор ако е на нормална цена!
  2. Здравейте колеги, задния ринг на абс ми е преебан а не виждам никъде да се сменява само той, стои на външното каре но много резултати излизат за задно. На места го показват че са еднакви с предните на други че броя на зъбите на задното са по малко, някой може ли да даде точна информация еднакви ли са предно и задно или не:)
  3. Следя с интерес:) Имам същия проблем, пробване с нови датчици без успех, старите си пукат, дава ми грешка на 3 предни, остава да пробвам със абс. същите които излизат по номер че да съм сигурен, щото мисля че единия краен е сменян и се различава от другите, сигурно ли е че ако не е абсолютно точния няма да работи? знам че имат и разлика междъ крайни и средни нали?
  4. Днес се случи без никакъв шанс да я отворя от никъде... малко мъка но я отворих след час игра... нов механизъм и дано повече не го прави...
  5. Ще ги огледам, а реално възможно ли е да е от кабел, тя се откл и заключва, отваря се лесно през времето когато няма проблем и изведнъж спира дс де отваря..
  6. Здравейте колеги, имам олроуд 2001, шофьорската врата понякога не се отваря нито отвътре нито отвън, вратата де окл. И заключва, отваря се супер лесно, но в един момент решава да не се отвори.. нито отвътре нито отвън. Отварях кората принудително в една такава ситуация, всичко си е закачено механизми и тн, на вагкома излязоха няколко грешки за тази врата мисля че следствие един лек удар в нея в предната и част, после ще постна грешките, сякаш нещо електрически не и Дава да се отвори за определено време, идеи?:)
  7. Благодаря много колега, като пристигне съединителя и почна да го сменям ще ти пиша ако имам някой друг въпрос:)
  8. Шанс за смяна на съединителя без сваляне на компресора?:) мисълта за ново вакумиране и пълнене срещу 200 евра хич не ми де нрави но ако няма шанс...:)
  9. Поръчах комплект съединител с ролка да, а ако не се върти лесно оста отивам на компресор? :))
  10. Правих и теста няколко пъти, вкл. и в сервиза където беше с профи диагностика, всичко си минава, пробвах и със смяна на модула който е на перката, същата работа, но нещо като че ли компресора изглежда сякаш да му липсва отпред нещо?:))
  11. За колегата по отгоре за сервиза предложението, написал съм че не съм в държава в която да има читав подобен сервиз, следователно предложението ти за момента не ме устройва:) тест съм пускал, няма грешки, няма нищо на диагностиката, за компресора съдя по това че няма никаква промяна при пускане/спиране на климатика..компресора не съм сигурен от кой тип , вижда ми се с нормална шайба зацепена постоянно но немога да кажа със сигурност.
  12. Здравейте колеги, едно питане да знам от къде да почна да търся проблема... компресора на климатика не се вкл, а4 б7 2005, вчера системата е вакумирана, напълнена с фреон не не иска да вкл, преди месец даваше грешка сензора за високо налягане, сменен е с нов и няма никакви грешки на диагностиката. Има ли отделна перка за климатика? Поне аз не успявам да я видя до другата от задната страна на радиатора, бушоните съм прегледал при стандартната бушониера, какво и къде да гледам сега. Бих отишъл на сервиз ако се намирах в държава където биха го оправили в сервиз, вчера в сервиза казаха незнаем, ще сменим компресора ако искаш....всякакви насоки ще са ми от полза..:)
  13. Здравейте, някой да има Схема/диаграма на окабеляването на преден парктроник А4 б7 Авант?:)
  14. Малко да опресним...след като на вагкома показваше проблем в три от датчиците, поръчах 3, сваляне броня..поставяне..ама тцък:) грешките са същите...пробвах да сложа всеки един и от старите на мястото на този който го показва работещ, и си работят..пукат си и т.н., до буксите на всички идва и + и -, само 3тия кабел за сигнала най вероятно незнам какво трябва да идва като напрежение...както и да ги сменявам датчиците грешките са едни и също..къде да търся проблема сега...:) На тестовете и там 3те ги показва че все едно ги няма...по кабелите? или модула? други идеи?
  15. С удоволствие бих отишъл там, но съм на около 3500км от там/Норвегия/:) Затова първо търся мнение за възможно отстраняване, и ауди сервиза да е за краен вариант, че няколко влизания там са колкото прилично б7:)
×
×
  • Create New...