Jump to content

Mitaka madafaka

Members
  • Мнения

    700
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    Bs

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Mitaka madafaka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

2

Community Answers

  1. крушката има точно определено място където да се сложи виж да не е завъртяна
  2. Mitaka madafaka

    Гуми и джанти

    то почти всяка кола когато се поръчва можеш да избереш вид и определен размер джанта може да е имало вариант 18 и да е поръчана така,от 18 на 17 малко ме съмнява 2литра да падне разхода,а чак да усетиш разлика в динамиката абсурд.
  3. може от насрещника да се регулира ако го отпуснеш ще излезе малко навън вратата спрямо калника(задния)
  4. ами да това отзяване на снимките е точно от това че в момента я е дръпнал на вън и от горния край явно вече опира затова има напрежение,ако има луфт в самата панта вратата ще пропада при отваряне,дано само тоя майстор не е барал и горната част че тогава регулировката е ужас.
  5. На снимка 2 там където си означил болтовете с едно и две развиваш докато охлабят и дърпаш вратата към теб да се премести спрямо пантата и стягаш на максимално(това го правиш при отворена врата и не развиваш до край болтовете само колкото да охлабят добре за да може да я преместиш към теб) напредния калник пак ли вратата е навън?А и средния болт който е между двете части на пантата не го бараш.
  6. Това си е фабрично така за да не задържа във вратата вода,ако запушиш дупките под вратите ще ти изгният като C класа преди фейса.
  7. Ами хващаш някой да ти я държи вратата докато е отворена(ако се държи от зад на отворено няма да има проблем с горната),предварително разглобяваш отвътре да можеш да я развиеш и да я махнеш слагаш другата и готово,но регулировката е по трудното вътрешния болт регулирва напред назад,болтовете към вратата регулират навътре навън.Слагаш на място пантата обираш болтовете без да ги стягаш много,затваряш да закопчее машинката и гледаш фугата между вратата и калниците да е еднаква от горе и отдолу ако е добре(стягаш от вътре)от другитеболтове дето са към вратата се рег.на вътре навън при затворено ако отдолу е много навътре вратата в горния край ще отвори и обратно(слагаш някаква линийка между калниците и вратата ако ляга равномерно навсякъде значи е добре) чак когато си сигурен че е добре вече ги стягаш яко,не е сложна работа за човек дето го е правил но който не е може да му се стори сложно.
  8. може да се регулира само рамката но няма връзка това защото самата панта е износена долната,от вътре мисля че беше единия болт,имам май такава панта но тр да проверя в случай че си около Бургас.Рамката не я вади там освен болтове има и метални подложки и регулирането е за професионалист работа.
  9. Mitaka madafaka

    Малък проблем

    Пробвай да видишдали го прави с натиснат и пуснат съединител еднакво.
  10. Аз имам човек но чак в Бургас ще го оправи гарантирано,но днешните крадци няма как да ги спре имобилайзера ти,дори няма да ги забави и една секунда ако искат да ти я крадат шанса да ги спреш е 0,успех.
  11. въжето се е скъсало сигурно пробвай с ръка ако мърда ясна е работата
  12. Значи колега по мое мнение трябва така да си прецениш силите че да приготвиш поне половината от стойността на автомобила че после да не останеш без превозно средство за N на брой дни,не да си я вземеш с последните пари,успех,все пак кола над десет години става леко непредвидима работа.
  13. това спира пространственния датчик на алармата примерно ако си оставиш кучето вътре да не се активира ти си сигурно десетия дето задава един и същ въпрос в рамките на един месец,колега
  14. ако теглиш нещо с колата може и бързо да замине ама може и да кара доста зависи от зора.
  15. Mitaka madafaka

    1.8Т прегрява

    да верно не разбрах че държиш на отговора но аз не знаех просто че е напречен мотора и е с две ел.перки,по скоро заключих на база моя мотор който е 1.8 и затова,просто не бях запознат с конкретния мотор.Не всички са кат тебе секи ден глави да вадят.
×
×
  • Create New...