Jump to content

eminem94

Members
  • Мнения

    78
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia
  • Интереси
    Коли,пари,женииии .... форография и тнт :Д

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

eminem94's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте миналата седмица си купих А4 В5 комби 2000-та фейс.Всичко е супер като я взех колата не вдигаше повече от 70 градуса ,разбира се това беше поправено след като беше обслужен автомобила от -до.Сега проблема е следния:Колата е вече загряла обаче парно има в първите няколко секунди в които го пусна след това почва да духа едно никакво .... та даже до студено ... И двата маркуча отпред са горещи,свалих жабката и видях червената и синята клапа , оказа се,че и двете работят .Четох някъде из форума,че трябвало да преместя бялата клапа ??? Всичко е много хубаво ама не знам къде да я открия тази бяла клапа ... Колега е качил снимка но е била много отдавна и не може да ми я зареди. Ще съм много благодарен тъй като ми се наложи да пътувам и буквално измръзнах .Момента с разглабянето на таблото ми е ясен и съм минал по този път на старата Б4-ка идеята е дали тук може да се провери първо клапата и ако да то как ?
  2. eminem94

    Теглич за б4 комби

    Закъсахме го .... Спешно търся ТЕГЛИЧ,ако някой има предложения да пише на ЛС !
  3. Аз на моя повече от 200 не съм слагал отгоре
  4. eminem94

    Теглич за б4 комби

    OК ,намерих си подходящия теглич,на разумна цени идва въпроса как да го монтирам ? Някой имали снимки докато си е слагал теглича ?
  5. Една снимчица от Абитуренския бал на една девойка Макар и колата да е доста дъртичка вече и да има някакви забележки се гордея с нея:
  6. Днес чистих колата като свалях седалките и какво да видя под пасажерското място мини бас каса (оформена точно по долната част на седалката ,доста кадърно направена с изолация вътре и 2 говорителя), която не работеше и след това я свързах към CD-то вади доста приятен звук ,но мисълта ми е това допълнително ли е слагано или така е излязло от завода има и някакъв сериен номер. ПП.под арматурното табло открих и някаква кутия с букси към която беше вързана тая джаджа пак на същата марка
  7. eminem94

    Проблем с АБК мотор

    Идея за такъв сервиз ?
  8. eminem94

    Проблем с АБК мотор

    отново прекъсва и гасне и на газ и на бензин направо се дразня , че не може да се разбере какъв и е проблема
  9. eminem94

    Проблем с АБК мотор

    Под 20 км при спиране
×
×
  • Create New...