Jump to content

sayer

Members
  • Мнения

    1140
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sayer

  1. sayer

    Калници за Ауди 100.

    @olimpiya Благодаря ти за инфото!
  2. Здравейте! Някой има ли идея, дали предните калници на ауди 100(С 4) и ауди А 6(С 4) са еднакви? Знам, че има разлика в капаците, фаровете и стоповете, но за калниците не знам дали са еднакви. Благодаря предварително!
  3. Предстои ми смяна на масло на А4 Б7 2.0 Тfsi quattro - досега винаги съм купувал оригиналното масло на VAG, но от приятел чувам, че вече имало доста добри и евтини масла и не си струвало да давам толкова пари за оригиналното. Бихте ли ме ориентирали какви са ми опциите и струва ли си да сменя оригиналното масло с друго? Благодаря.
  4. Аз това го мислех като краен вариант. Няма ли някой, който да го лекува.@VBI Благодаря за отговора!
  5. Никой ли не се е сблъсквал с подобен проблем? Идеи при кого да отида за решение на казуса?
  6. Имаме в семейството старичко ауди 100 С4. Проблемът с климатика се изразява в следното: Първоначално при стартиране на двигателя климатроника заработва, но след известно време(3-4 минути), копчетата спират да функционират, сякаш блокират. Интереснотое, че не всички копчета блокират, някои работят, без най-важните за увеличаване на градусите и силата на вентилатора. Блокът с управлението е свалян и всички спойки са презапоявани и замерени, но проблемът остава. Има ли смисъл да търся втора употреба? Защото нови няма... Някой нещо идеи?
  7. sayer

    Дюзи

    Търся дюзи за ауди 100 С4, 2.0 16V ACE. За проба и евентуално закупуване.
  8. @vladi @CVT Благодаря и на двамата!
  9. Имаме в семействоро Ауди 100 2.0 16 v,. ACE мотор.Наскоро спря да му работи километражът. И основния, и временния. Освен това подсветката, с годините крушките са поизгоряли и вечер слабо свети, а през деня не се вижда нищо. Въпросът ми е: Кой ги лекуваше тия табла? Преди години, мисля, че имаше тема за това, но нещо не я намирам. Ако някой има информация или може да помогне, ще бъда благодарен.
  10. sayer

    Помощ за 2 грешки

    Имаш изгоряла крушка някъде, огледай хубаво, включително и плафоните за задния номер. Предполагам е В7 това ?
  11. Напиши пробегът и постни повече и по-детайлни снимки, ако искаш да се обърне адекватно внимание на обявата.
  12. Ако слушаш някои колеги, кола няма да си купиш ! Карам такава вече шеста година и единственият по- сериозен разход е обтегач на веригата, по спомен към 500 лева , че беше отдавна. Разходът на масло при мен е 700-800 грама на 10 000 км.,който иска да вярва... Маслената помпа си е скъпичка, ама аз засега съм метър....Окачването е здраво, куатрото не го мисли въобще, моята е на 215 000 х.к. и е ръчка...забравих да уточня. Разходът си е високичък...градско си пердаши 13-14 и повече в задръствания, на дълго може да падне и на 7,5, ама аз нямам нерви .Като цяло, ако търсиш икономичност, не е твоята кола.
  13. Все още не е сигурно връщането....поне не беше преди две седмици, като говорихме.. При всички положения, като се върне няма да приема за шяло и нещяло, а само за наистина належащи ремонти.
  14. Моите пет стинки по темата. Ако мислиш колата да я караш3-4 години ,си заслужава да вземеш 2.0 TFSI и да го ремонтираш, но както ти казаха, пълен ребилд на мотора, а не половинчат. Иначе 2.0 TDI с ръчка ти е по-евтиният вариант, а ако намериш и куатро най-добре. Според мен това ти е най-разумния избор, ако можеш да преглътнеш ръчката.
  15. Преди 3-4 години брат ми поръча от Алито няколко вида като марки и размер карти. Всичките са в коша ,като някои не си отговаряха и на показанията. Взимай с гаранция, не се лъжи с тия боклуци.
  16. Сори приятел, трябваше ми много спешно ,а ти не ми отговори веднага! Съжалявам за загубеното ти време! Жив и здрав!
  17. Снимки нещо… без снимки никой няма да ти обърне внимание.
  18. Я и аз да питам нещо! Отдавна съм във форума, но за какви спамилни говорите, чак пък и "скрити"?!? Иначе по темата: да, напоследък спамът се засили и очевидно трябва да се вземат мерки.
  19. В раздел "Купува/Продава" има идеална Б7 1.9 TDI. Може да я погледнеш.
  20. Е,ми не ги отписвaме, но не стават за газ, поне не и газов инжекцион. Там уредбата е с течна фаза и цената не е рентабилна. Иначе като вървеж и динамика от гореизброените е най-доброто. А и разходът няма да ти хареса.
  21. На Б7 може газ, но само 1.8Т BFB или 2.0 ALT. Дали си заслужава? Ако караш поне 20 хиляди на година-да...иначе няма смисъл.
  22. По зададените критерии НЯМА нито един двигател. Или трябва да направиш компромис, или се насочи към друга марка. Не се заяждам! (2.0 Т е всичко друго ,но не и икономичен.)
  23. sayer

    Луфт и тракане

    Явно има предвид хода на колелата в крайни позиции ляво-дясно. Което не може да е вярно. Поне аз така го разбирам.
×
×
  • Create New...