Jump to content

Chamsi

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Chamsi

  • Рожден ден 12.07.1990

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 - 125hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Кърджали

Chamsi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няма как да изпадне двигателя... намерих двата предни тампона за по 20 кинта втора ръка... смених ги с един колега и сега всичко е ОК На другите им няма нищо, благодаря на всички отзовали се
  2. Вече съм сигурен че е заминал някой тампон на двигателя... Днес видях че предния капак има издуто малко нагоре, отворих капака и личи къде двигателя е удрял капака.... Колко излизат тези тампони?
  3. Тези носачи дето ги има по продавалника комплект за по 300 лв хубави ли са? Защото днес отидох в един сервиз и попитах колко ще ми искат за смяна на всички носачи, казаха 60 кинта... Какви тампони още трябва да купя та да сменят всичко, като я разглобят? Как се водят тези тампони, на двигателя и на окачването?
  4. С черни джанти, вежди и огледала Доби по-злобен вид
  5. А колко излизат частите горе долу, като сменям да сменям всичко (Макферсони, каре, носачи, тампони)
  6. Че носачите са за смяна ми е ясно от доста време, защото доста взеха да тропат по дупките, но онзи ден като дадох по рязко газ на 2-ра и сякаш предния мост се откачи, претропа някак си и прави това винаги когато и дам по-рязко газ на 1-ва и 2-ра... Сега и върти стартера да запали, се тресе странно колата и сякаш удря някъде на метал.. Тампони някъде ли са отишли или си е от носачите...
  7. Утре ще пробвам абсолютно всичко, благодаря на всички!!! Ако все пак не стане, къде да я водя да я види компетентен човек, който ще ми свърши работа?
  8. Еми пробвахме само с двигателя и не се свърза, с другите работи не сме пробвали, кой може да го оправи?
  9. Колеги, кажете към кой да се обърна близо до София, за да погледне колата и да я оправи, защото ваг кома не иска да се свързва.. Човека от който купих колата каза че имобилайзера е изолиран (не функционира) защото му правил някакви проблеми, може ли от това да е станало нещо?
  10. Здравейте, нов съм във форума, от два месеца някъде притежавам това Ауди, двигател 1.8, 125 конски сили, 96-та година, с газов инжекцион..
×
×
  • Create New...