Jump to content

dymbo

Members
  • Мнения

    152
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dymbo

  1. Кой е правилния избор за автомобил 2007..2010 А4 или А6. , 2.7 или 3.0 тди?
  2. Е няколко обяви виждам в немското мобиле, с по ниска цена , и проблем в дюзите. Не само. 2.7 а и 2.0 тди, замислих се дали ремонта е скъп? За 2.0 тди разбрах че след 2012 е здрав мотор, дайте малко инфо и за 2.7, на колко км. Се сменя верига , има ли слаби места, 2.7 или 3.0 е за предпочитане??
  3. Здравейте група, кажете ми този мотор издръжлив ли е? На колко км. се сменя верига? Има ли слаби места за който трябва да внимавам при покупка? Попаднах на няколко обяви на коли около 190 000км. С тракащи помпа дюза, скъп ли е ремонта, питането ми е за автомобил 2008...2012година.
  4. Здравейте, решил съм да сменям маслото, ръчна кутия на А3 1.6 бензин116 коня 2007 г. Знаете ли колко събира , и какво трябва да е маслото??
  5. Няма драма , те драмите започват после когато влезеш в сервиза. Не ми са ясни тези неща и за това реших и да питам тука.. Но няма нищо. В събота взимаме голфа.
  6. Ами мисля че трябва поне 150 х да мине, но е знам все пак зависи и как караш, Аз карам дизел автоматик и за това искам и вашето мнение, не съм наясно с слабите места на А3 бензин, колата е за синът ми. Студент е и му трябва малка бензина. Сега съм се спрял на две коли, едната е А3 продавача твърди че я е обслужвал само в сервиз на ауди цената е 3500, https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=299574355&utm_source=sharedAd&utm_medium=android Втората е голф 6 същия мотор, 2009 година но имал шум в скоростната кутия, чисто нова кутия струва около 800-900е. +нов диск 100е. Общо1000е. цената на ГолфУ е 2500. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=300750140&utm_source=sharedAd&utm_medium=android Какво мислите??
  7. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=300547842&utm_source=sharedAd&utm_medium=android Утре ще ходя да я погледна Пише че е сменял съединител ?? На тези километри??
  8. Да отказах се, заради километрите се загледах, но ще търся друга. А те винаги чупят цената, особено пък на такива с проблеми. Благодаря ви
  9. Здравейте. Харесах си една а3, но се притеснявам че има малко ръжда по купето. Явно че е карана по пътища пръскани с препарати, но въпросът ми е. Дали тази ръжда ще продължава или не. Смисъл преди имах а4 96 Г. С малко ръждичка но така си и замина колата без да изгние ламарината. На а3 2005--6 купетата им държат ли на ръжда? https://www.autoscout24.bg/objava/audi-a3-1-6-ambition---e5b80f2b-b1c1-4498-9786-335d7a1e287a?utm_source=android-share Кажете си мнението
  10. Благодаря ви за бързите отговори!! Последен въпрос Здрава ли е автоматичната кутия на 1.6 102 PS?
  11. Благодаря колега. Виждам че има 102 PS. И 116 PS. Иначе за какво конкретно трябва да внимавам при огледа. На този модел?
  12. Здравейте, кажете ми здрав бензинов мотор на ауди а3 2002-2005 година. Не съм запознат с бензиновите мотори, за това ще се радвам на вашите мнения по темата. Търся икономична малка кола, с надежден мотор и здраво окачване.
  13. Здравейте, мисля да купя А6 с дизелов мотор около 2001-2 г, дайте мнение за 2,5 TDI двигател , казват че имал проблеми с валовете, Кой мотори 2,5 TDI са по здрави нека пишат хора които имат опит с този мотор на колко км, са колите какви проблеми са имали .
  14. dymbo

    турбина ahu 90k

    При мене лоста не е настроен както трябва беше се развила гайката веднъж от тогава го базикам но не знам как точно трябва да бъде. Ако някои знае на колко бара трябва да отваря клапана нека да пише тука . имам манометър до 1бар имам и помпа мога да настроя клапата на място .с сигурност някои знае как се регулира оста мисля че темата ще бъде полезно и за други от хорума
  15. dymbo

    турбина ahu 90k

    Мога ли да регулирам лоста за разтоварване на турбото по този начин
  16. dymbo

    турбина ahu 90k

    Манометъра е нов до 1 бар проблема не е в него . свързан е с троиник за шлаух които свързва въздуховода с март сензора в компа. Някои знае ли как мога да регулирам клапата която разтоварва турбината мисля че тя изпуска.
  17. dymbo

    турбина ahu 90k

    здравейте ,някои знае ли каква е турбината на ауди а4 90к. ahu мотор и до колко бара трябва да надува. от скоро имам манометър които сам си монтирах ,той ми показва макс 0.6 бара, мисля че е малко това . дали имам проблем с клапата westgate мога ли да я регулирам с лоста.
  18. Здравейте днеска закачих колата си на ваг ком за да видя центровката .сутрин студена пропушва сиво някои може ли да ми каже дали е добре или трябва да се пипне ??
  19. Здравейте може ли някои които е сменял маншон на външно каре да каже стъпка по стъпка , как се сменя . Предполагам ще се справя но е по добре да си подготвен. Интересува ме може ли да се разкачи окачването от горните носачи или от долните трябва да е сваля ли се спирачния апарат , има ли моменти за които ти трябват специални инструменти.
  20. dymbo

    Тайно цк ключе

    Тука колегата е много прав , моята кола се пробваха да я откраднат точно скрито копче ме спаси , по принцип джамбазите не я ли запалят от първия път и усетят ли че има нещо скрито по колата се махат .
  21. dymbo

    окачване на а4 1,9 тди 98г

    Аз ги смених преди три години с MEYLE дават ги подсилени с по голям шарнир са вътре в ябълката , до сега не са се обадили , моя съвет е сменяи цялата предница и задължително от официален вносител на марката която взимаш , да не си дадеш парите на вятъра
  22. Кажи колко литра антифриз и наля след смяната на термостата , аз сменях термостат скоро налях и точно 7 литра антифриз не съм обезвъздушавал системата ,като покарах малко нивото падна и пак допълних, парно имам . Термостата започва да отваря около 87гр. така че като си пипнал долния маркуч може да не е отворил още.
  23. dymbo

    не се отключва от ключа

    Ей за това не ми се влиза в форума , заради такива разбиратели като Bobu ,които знаят всичко!!! Пуснах тема с въпрос в профила ми пише каква е колата после допълних и годината, кое не ти е ясно още??? като толкова много разбираш от всичко за какво са тези копчета на ключа за лампички ли? Между другото проблема ми е решен беше буксата на централното , напръсках я с контактен спреи и всичко се оправи.
  24. dymbo

    не се отключва от ключа

    Ти кои форум четеш в момента на рено или на фиат ??? пропуснал съм годината само 96 другото го пише
  25. Здравейте от скоро колата ми не се отключва нито заключва от ключа , мислех си че може да е от батериите , но и с другия ключ не работи затова си мисля че проблема може би е от централното. Някои имал ли е подобен проблем отключвам я с ключа от ключалкака , от дистанционното не става и компресора изобщо не включва. Някои знае ли къде се намира антената на централното??
×
×
  • Create New...