Jump to content

red_bull90

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW E36 320i

Персонална информация

  • Локация
    Kystendil

red_bull90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, изпадна ми една доста запазена 80-ка Б4-ка Авант и тези дни ще я взимам. Въпросите са ми: колата е 2.0 115 коня, понеже видях, че има и 2.0 90 коня втората моно инжекцион ли е, а първата пълна инжекция или греша, това "Е" инжекцион ли значи? Другият ми въпрос е преминаването от 8 клапановта глава на 16 клапановата (версията Competition) заслужава ли си? Има ли някаква сериозна разлика във вървежа и лесно ли са намира такъв двигател, защото 2500 бройки ми се виждат прекалено малко и в България не вярвам да има повече от 1,2 бройки?
  2. Здравейте, търси се лява решетка с халоген за Ауди А6 Allroad 2008 година. Десният халоген го имам, така че не ми го предлагайте. За контакт на ЛС.
  3. Аз си карам бавареца, но тази кола е за баща ми. Ходих, гладах я, карах я, но все пак е друго да се чуят мненията на хора, които вече са карали такава кола и имат впечатления от този модел. На пръв поглед колата е софийска следователно я е ударила градушка и са пострадали преден, заден капаци и таван, отделно в колата има стъкла което ме навява на мисълта, че и предно или задно стъкло или и двете са чупени от градушката... другото което е, че отвътре мекия таван е увиснал, но намерих от морга за 20 лв. Колата е в автокъща, регистрирана и я дава за 2100 собственика на автокъщата. Мнения според вас ?!
  4. Здравейте, колеги, не знам дали тук е мястото на темата ми, но ако не е моля админите да я преместят където трябва. Та към въпроса четох и тук във форума, но кажете си и вашето мнение. Изпадна ми едно а4б5 1.8i 125 к.с., ако може да ми кажете къде са слабите места на тази кола да знам какво да гледам и също така ме интересува мога ли от някоя морга да си взема турбина и всичко към нея и да се преправи от атмосферка 1.8 на 1.8 турбо? Благодаря за отговорите предварително! П.п.: един колега на баща ми ми каза да проверя дали колата е с алуминиева предница (дали носачите са алуминиеви и т.н.) и ми каза, че ако е с алуминиева предница частите били доста скъпи в сравнение с модела с обикновена железна предница, ако може и по този въпрос да изкажете мнение?
  5. Колеги, може ли някакви кординати например телефон на фирмата за хромиране на елементи, защото не ми отваря линка. Благодаря на всички отзовали се!
×
×
  • Create New...