Jump to content

udo666

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 b4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

udo666's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз още се колебая за мойте кошници ,между VST и RUP. 80% се катрат градско в София. В руския калкулатор на раванола ми излиза само Rup , в немски излизат и двете масла. Наще боклучиви горива са като на Руския паза всичко друго но не и нафта и бензин.
  2. Avg моторае същия като AFN слага се на фейса а asv е шкодовия аналог реално това е AFN. Докато ползвах статото вагово масло спейшъл + всичко беше ок но от миналата година го спряха сега се казва спйшъл d ,според порше е едно и също но нее появиха се вибраций от него и двата мотора станаха доста по шумни
  3. Там всичките масла които ми ги дава са 5w30 половинатаот тях крекингови, единственото 5w40 е rup,рейсингово. А вагаджийското е 5w40 с което в момента са колите.
  4. Здравейте , каляската по точно каляските са ми ,ауди b5 1,9 TDI avg Mотора ,110 магарета и шкода октавия 1,9 asv 2006 год пак110 магарета.шкодата е я купих навремето нова ,досега и двете коли са карани само с вагаджийско масло , та думата ми е какво масълце на реванол бихте ми препоръчали?
  5. Здравей ,интересувам се от масло Volkswagen Special Plus 5w40 петте литра съответно и маслен филтър двигателя е AVG 1.9 ТДИ 2000год. И предни дискове размера им е 288мм. Моляте дай ми цена за горе изброените. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...