Jump to content

krass4o

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно krass4o

  • Рожден ден 30.03.1982

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Gabrovo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

krass4o's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте интересува ме дали можете да предложите пропорционален малсен клапан за ауди А2 1.6 fsi (намира се отгоре в ляво от свещите) ? На английски е Camshaft Control Valve 205
  2. Здравей колега, търся преден десен халоген за Ауди А2. Може ли да се намери и на каква цена?
  3. krass4o

    Странен шум А4 Б6 2,5

    И аз си мисля, че ще да е от турбото, като че ли от там идва. Не зная турбото работи ли когато не се подава газ?
  4. Здравейте колеги, доста четох във форума, но не успях да намеря отговор на моя проблем . Всъщност не зная дали е точно проблем или е нормално? Колата е A4 B6 2,5tdi quatrro, карам я отскоро. Направи ми впечатление, че при обороти на двигателя между 1500 и 2000 се чува странен шум подобно на стържене. Това се случва само, когато колата е в движение на скорост без да се подава газ. Шумът се чува от средната част непосредствено под предното стъкло. Дори и най лекото натискане на педала на газта спира шума, над 2200 оборота шумът изчезва, при натискане на съединителя отново изчезва. Няма значение на коя скорост е (Всъщност на 1-ва май не се чува). На какво може да се дължи това? Моля дайте съвет!
  5. И аз поръчах масълце и филтри от колегата! Благодаря за точността!
  6. Аз взех такава миналата седмиа, но за поддръжката не мога да кажа нищо, защото колатабеше обслужена. Само масло и филтъртрябва скоро да сменям... Ако я вземеш в добро състояние не виждам какво те притеснява 2,5тди -то През почивните дни я карах извън града и без ръчкане ми изгори около 5-6л на 100. Колата върви много прилично и е доста стабилна!
  7. Здравей колега, какво масло ще препоръчаш за Ауди А4 2,5tdi quattro 180к.с. ? За първи път ще го сменям, колата я взех с масло Fuchs 5W40.
  8. Колеги, темата може да се трие... взех второто А4
  9. Ами чесно казано аванта не е лош, но жената не иска и да чуе за комбита. Аз също повече харесвам седани. А и на този му е доста висока цената...мисля 11500?
  10. Така ...вчера гледах първата кола. Ами Германка е боята е надраскана на места и особенно (под дръжките на вратите), на предния капак има олющено от боята с големината на нокът до ламарина. Решетката, която е на предната броня е сцепена и липсва ребро. Това, което най ме замисли е че на предното стъкло пише 2005г. на задните странични пише 2000, а този модел принципно се произвежда от 2001г? КОлата по документи е 2002г. Валовет поне на пръв поглед изглеждат добре! Сега към колегата PESHO OT MARS, колата на колегата е хубава, но аз търся седан
  11. Забравих да кажа, че гледах валовете през отвора за маслото...има леко ръбче
  12. Ходих да гледам второто Ауди, колата върви много, отвън изглежда, като нова, човека е сменил ремъци (гейтс), ролки, филтри, спирачни маркучи, накладки и някакви втулки. Направи ми впечатление, че като дам газ се чува един звук като виене или просвирване от турбото, при отнемане на газта звука е като от перка въртяща се по инерция, ако мога така да го опиша. Не съм карал много дизели, но от които досега съм карал или не съм го чувал или не ми е направило впечатление. Какво е Вашето мнение? Педала на съединителя е доста изтъркан в долната си част (направо е гладък), което ме кара да мисля, че колата е на много повече километри. Бутоните за ел. стъклата на шофьорската врата и ключа за светлините е също изтъркан. От друга страна ходовата част изобщо не тропва, много е стегната. Какво мислите, най-много ме притеснява турбото, а човека каза че в сервиз му казали, че е нормално такова виене и даже него това го кефело? Утре мисля да гледам и първата, поне да имам база за сравнение.
  13. Здравейте, нов съм във форума и съм на път да се сдобия с автомобил Ауди А4 2,5 дизел 4х4. Общо взето изискванията са ми да е 4х4 седан и след 2001г. с ръчни скорости. Парите с който раполагам са до 9000лв + 10 до 200 лв. макс. Разглецдах обявите в мобиле и карс и се спрях на следните две: http://www.cars.bg/u943946 Нов внос от Германия, не се знае до колко е обслужена там, а и дори продавача да свали от цената с обслужването и регистрацията предполагам ще отиде към 9000лв дори и повече. http://www.cars.bg/u845151 Внесена е от Италия, продавача твърди, че е напълно обслужена "Качваш се и караш", "Няма и косъм да намерите, забележка". Казаха че двигателя е обслужен и следващите 70000км няма какво да се прави. Питах за ходовата част и ми казаха, че е здрава, но нищо не е сменяно. Тъй като не съм достатъчно запознат с този модел Ви МОЛЯ ЗА ВАШЕТО КОМПЕТЕНТНО МНЕНИ, КОЯ ОТ ДВЕТЕ? КАКВО ДА ГЛЕДАМ ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН ОГЛЕД?
×
×
  • Create New...