Jump to content

sayman_says

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Персонална информация

  • Локация
    plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

sayman_says's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 2бр. усилватели 2 по 70 вата реална мощност.Перфектно с-е марка Sony цена 120лв двата!!!Спешно!!!
  2. Спешно турбото е работещо свалено от колата...Цена 250лв. Марка Гарет!!!
  3. Ами открих проблема колеги((компресора е пълен със стружки и масторчето каза че не подлежал на ремонт и сега 6те трябва да търся((идеи за по лек ремонт ако имате че 2 месеца съм с това ауди и първо турбо сега това и взех да се разочаровам от марката!!!
  4. Здравеите колеги,имам следния проблем;не ми тръгва компресора на климатроника,мерих и като го пусна на буксата под капака не ми пуска ток и не пали компресора,казаха ми че има реле за него?Дали е от него и някои ако знае от какво е да помага?!?!Фреон има..
  5. Продавам турбо гарет за ауди а4 1.9тди 110кс афн мотор СПЕШНО цена 250лв.
  6. A go eba i Audito zlatno mi izlezna:)))))

  7. Колега да не те плаша но и аз бях така до скоро и смених турбото,свали го да го видят!
  8. Колега благодарско за отговора но се оказа че наистина е турбината има доста аксиален луфт и работата отиде на нова
  9. Продавам турбина за Ауди А4 1.9тди афн мотора 110кс,колата е на части турбината си работеше до последно.Цена 300лв.Комплект с клапан N75!!! 0885 805 160 Борислав-пловдив
  10. А само да попитам това сваляне и почистване на турбото горе долу какви пари излиза че един маистор в плождиж ми говори за сума от около 180лева,и ако има някои от пловдив тук да ме посъветва за маистор които извършва тези услуги!
  11. Здравеите колеги,имам следният проблем:днес като стъпих на магистралата и на 5скорост с 130-140км при около 3000 оборота колата ми изгуби мощност,сякаш турбото не работеше като хората.Спрях веднага и вдигнах капака,имаше малко масло в/у самото турбо и пушеше от него,изчаках няколко минути,запалих и колата си работи,турбото си свири само дето сякаш пак не дърпаше добре,държи си обороти и така.Ако някои е имал следният проблем тук да помогне,Благодаря!!!
  12. Здравеите колеги, Искам да попитам дали някои си е тонирал стоповете със спреи?Казаха ми че ставало та ме интересува с какъв точно спреи и дали наистина се получава?!
  13. Ами напълних го и изкара един дена един маистор ми каза 4е по принцип не бил много разбит да съм си я карал 4е нямало големи луфтове,ама мене ме дразни скърцането та ще се сменя!
×
×
  • Create New...