Jump to content

Fotaje

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi (B3) 1.8 S

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Монтана

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Fotaje's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Схващам ти мисълта, но ми се вижда незавършена ... Ето още интересни: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=264024055&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=26&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&fnai=prev&searchId=fb3d93f8-3f74-1624-abad-e11d42a37e13 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=257141369&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=26&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=35f1f40a-ad9d-881f-de54-817cbd5fd91a Не съм сигурен дали ти си схванал моята мисъл, което поражда леко напрежение... Но то и това е нормално, както знаем от електричеството, напрежение се появява само когато има разлика в потенциалите, което осъзнавам може да е случая .
  2. Както е казал мърдият български народ ... Кеф цена няма (но да не забравяме че това е в разумни граници). Моята мечта от както имам Ауди винаги е била 2.2Т, макар че на някой от вас може да прозвучи и банално. Тук му е мястото да кажа, че си търся такава или поне проект с читаво насаден 2.2Т в най-лошия случай. В съвсем най-лошия случай, си търся само 2.2Т двигател. Всякаква информация от ваша страна ще е от помощ Предварително благодаря
  3. Аз карам със Sachs, много съм доволен ! Вече на 4 години са
  4. И при мен сега се появява този проблем. Чувам помпичката че работи, като започне да помпи в купето започва да мирише на течност за чистачки, обаче пръскалките не изкарват нищо ... Проверил съм пръскаликте да не са затиснати - не са, течност има ... не е замръзнала ... т.е. няма вода (но не изключвам да е имало преди, щото я давах на баща ми да я кара). Темата с нагледният материал, как се сменя моторчето обаче нещо не мога да я достъпя. Може ли някой от вас да помогне ?
  5. Здравей колега, звънях ти вчера, но не вдигна никой. Имам няколко въпроса за мотора: 1.Код на мотора ? 2. Състояние на мотора ? 3. Цена ?
  6. Салона, ще може ли пак снимките (че явно е изтекла обявата ) и евентуална цена. Мерси !
  7. Колега, цена за таблото ( или ако е възможно само за часовника от него ) ?
  8. Здравейте колеги, дали се се сещате за колега от форума или познат, който продава компетишън ?
  9. Съединителя отделя както трябва, не усещам приплъзване. Мисля че открих къде е проблема ( в едно реленце 214 ) то е с общо предназначенит като тип. НО две от клемите му видях че са нагорели и ще го сменя, пък ще видим
  10. Няма никакви проблеми с движението, няма задържащи спирачни апарати. Съмнява ме да не е някой кабел, защото бакелита също е синтетика и мирише почти като феродото. Днес отворих таблото и намерих едно нагоряло реленце, може от него да е .
  11. Пипах колелата, още снощи като се прибрах, бяха студени.
  12. Здравейте колеги, вчера прибирайки се през Петрохан, през зверска мъгла и поледица по едно време започна да мирише в купето на феродо. И като казвам мирише... много замириса. И понеже това ми е редовния маршрут, по който досега не съм имал проблеми от такъв характер това ме изненада много. Тази сутрин се повозих, да видя как е положението и като пуснах парното, отново ми замириса на феродо. Понеже за първи път го преживявам, се чудя от какво може да е ? Черпя бира !
  13. Вярно е това, което казваш колега, Въпроса е как се оправя скъсаната жичка ?
×
×
  • Create New...