Jump to content

DLG

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3 1.6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DLG's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Перфектен кожен салон за ауди а4 95-99- седалки + кори на вратите+подлакътник (оригинален. Има само три забележки-прогорено от цигара на шофьора, драскотина на пасажерската седалка и липсва едната врътка на лумбалната опора. Поради ограничение на размера на прикачваните файлове-повече информация и снимки ще пратя на viber. цена за комплекта -350лв 0879274610-салона се намира в софия
  2. Здравей, имам един полукожен-поръчков правен от Анжел от хаджи димитър. Ако имаш интерес дай някакъв телефон за снимки. Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
  3. Продавам двигател от ауди а4 б5 1.8, 125кс за 90 лв . Цената е за гол двигател. Двигателите работят и могат да се чуят и пробват.
  4. Продавам 4 ауди а4-двигателите са 1.8; 1.8тк и 2.6. Някои неща са продадени други седят-знаете че няма как да опиша всичко,затова ако търсите нещо-насреща съм. ПРЕДНАТА БРОНЯ, КАПАК И КАЛНИЦИТЕ СА ПРОДАДЕНИ. Колите са 95г. Воланите са 4 лъчови. Снимките ще кача по-късно.
  5. продадени са предната броня, преден и заден капак, фарове, кожен салон, гол двигател и турбо, джантите, преден и заден прозорец.
  6. забравих да кажа-салона няма подлакътник при предните седалки, има стандартния (кожен) при задните.
  7. Продавам Ауди А 4 1995г 1.8 Т куатро, сив металик на части. Колата е с кожен салон (не е електрически, продава се в комплект с корите на вратите), пълен ел. пакет на прозорците, огледалата се прибират, климатроник, колометража не е с фис, екстрите са стандартни за модела. не мога да кача много снимки, затова ако се интересувате от нещо конкретно -0879274610 или лс. колата е в София, за другите градове-по куриер. Иначе колата е в движение и може да се пробва, единствено лявото предно каре е заминало.
×
×
  • Create New...