Jump to content

Stanley_S

Members
  • Мнения

    492
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stanley_S

  • Рожден ден 3.10.1975

Друго

  • Kaра
    A4 Avant B6 1.8 TQ

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    Хобито ми е коване и изработка на ножове.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stanley_S's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Спортен ауспух неръждавейка за Ауди Авант В7, от бензинов 163 к.с. Звучи чудесно, без да е прекалено шумен. Цена 680 лв.
  2. Намерих ги.. ето ги: Пичове, пръскалките на Seat Exeo са със следните номера: 3R0955985A - С подгрев (лява) 3R0955986A - С подгрев (дясна) 3R0955985 - Без подгрев (лява) 3R0955986 - Без подгрев (дясна)
  3. Моля ви да ми дадете ОЕМ номера на пръскалките за чистачките на предния джам за В6 (мъгла) - имаше някаква врътка с пръскалки от Сеат - коментирано е много пъти, но 30 минути си играя с търсачката и не го намирам..
  4. Мога да ти услужа с лостче за мигачите. Ако не е там проблема, ми го връщаш.
  5. Да, може и евтино масло, но да се сменя на 8К км, защото още на 5К е изгубило качествата си. Най-готината комбинация е евтино масло и смяна на 30К.
  6. 10 лева разлика няма да ме бутнат на този етап и си купувам от Райно.
  7. Stanley_S

    Лед крушки на Б6

    Тези В6-ци са с ужасни фарове, направо излагация. Малко дъжд да падне и караш на слух.
  8. Това е по-скъпо и в началото този от климатиците го беше нарочил за виновник, но не го сменихме. На пълна мощност климатика духаше 12 градуса, след смяната стана 6 градуса. Изглежда като половин химикалка, бяла пластмаса, съжалявам, не му знам името. Всеки специалист ще ти каже, само те насочвам, но не искам да те подвеждам.
  9. При мен проблемът беше в една малка джаджа, на която забравих името - нещо от сорта на обезвлажнител.. 3-4 сантиментра дълга бяла пластмасорийка, консуматив - 50 лева струва оригинална.
  10. Имах същият проблем, реших го като напълних резервоара догоре. Никога не го оставям под половината, но явно нещо се е бъгнало. На диагностиката не даваше грешка, а струлката показваше нула и лампата светеше.
  11. Опитът ми с тези добавки е, че те предават в най-неподходящия момент. Ако ще я продаваш до месец колата - сложи. Ако ти ще си я караш, не си вкарвай този автогол. Няма да ти хареса.
  12. Много благодаря, че сте споделили труда си. Даже не знаех за страничните пластмаси, но много ми харесват и ще ги потърся.
×
×
  • Create New...