Jump to content

Golf-hater

Members
  • Мнения

    152
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    нещо бавно

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Golf-hater's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, супортите на предните апарати на комбито АКЕ налични ли са?
  2. Здравейте колеги, въпроса ми е какво се прави така че мигачите да светят като габарити - по модел на колите в щатите.
  3. Golf-hater

    Aux или bluetooth на Q7

    Благодаря за инфото колега, но не се получи. Следвах инструкциите, но устройствата не се откриват, а и в клипа човека обяснява, че тази схема работи само за телефонни разговори - за музика от телефона не става.
  4. Golf-hater

    Aux или bluetooth на Q7

    Здравейте колеги, имам питане относно връзване на телефон към аудио системата на колата. Някой от вас правил ли е подобно нещо? И двата варианта ме устройват, идеята ми е да си пускам музика от youtube чрез телефона. Колата е 2007 s Bose, телефона е galaxy S5 (едва ли има значение). За поставянето на aux предполагам се сваля чейнджъра и се пускат допълнителни кабели, но след това настройва ли се нещо в медията на колата, какво трябва да си купя за инсталацията на aux? С bluetooth по-лесно ли е, какво се прави там? Изобщо всякаква инфо ще ми е от полза.
  5. За пореден път се убеждавам колко безполезен е този форум!!!!! Задавам въпрос по възможно най-елементарния и разбираем начин, и не само че едвам получавам отговор ами единствения отговор, който получавам е грешен! Взех супорти от кола 2003та година, не станаха и понеже Бай Ганьо си е Бай Ганьо, продавача не иска да ми върне обратно парите за супортите. Ако някой иска да прави тази интервенция с кола която е преди фейса, да си търси супорти от AKE - 180 к.с. пак преди фейса, защото шенкелите са различни. Просто се убеждавам че в този форум не можеш да получиш отговор за елементарни неща и преобладаващите теми са най-често "Каква марка ароматизатор предпочитате?" до най-много "Каква марка кабели и свещи за моето А3 1.6 . Нямам думи......
  6. Здравейте колеги, преди време пробвах една интервенция със спирачките ама гризнах дръвчето. Колата е А6ца, 99та, 2.5 дизел с 288 мм предни дискове. Искам да мина на 312 мм, до колкото знам ми трябват само супорти от кола 180 к.с. и мога да ползвам моя апарат - така ли е наистина? И ако е така, трябва ли колата от която взимам супорти задължително да е от преди фейслифта (т.е. АКЕ) или може и от кола фейслифт 180 к.с. ?
  7. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=153364&hl=%2B%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8+%2B%D1%84%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%84%D1%82
  8. Благодаря за отговорите
  9. Здравейте колеги, колата ми е A6 2.5 AFB, искам да си докарам звук като на клиповете които поствам. Само не мога да разбера дали на клиповете са с прави тръби от край до край или са оставени крайните гърнета. На единия клип дори е Варненска кола, ако някой си я познае нека каже какъв му е сетъп-а, а и всеки които знае как да се изкара такъв звук.
  10. Golf-hater

    валове 2.5 тди

    Неприятен шум от двигателя, спад на мощността. Все пак става въпрос за газоразпределителния механизъм.
×
×
  • Create New...