Jump to content

hristov.lyubomir

Members
  • Мнения

    159
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно hristov.lyubomir

  • Рожден ден 23.04.1988

Друго

  • Kaра
    Нищо

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Контакти

  • Skype
    hristov.lyubomir

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

hristov.lyubomir's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добре де, а нещо евтиничко дето само да ме вози?
  2. Ами имам бюджет от 50 бона, но не искам да инвестирам в кола. Търся си колица до 12 13 Хиляди по възможност регистрирана. Имам заделени пари за да я подържам, просто не искам да ми даде някой голям проблем.
  3. Благодаря!!! Аз ще си намеря кола тук определено не е мястото за търсене )
  4. Търся кола, ако може да бъде Ауди А6 или А4 с характеристики 4х4, Автоматик, Седан след 2004 година!!! От София съм и просто не разбирам много и няма кой да ми помогне затова влезнах във форума!!!
  5. Ами да спрях се на а4, но много искам а6, и затова питам каква е разликата в подръжката на двата автомобила. Преровил съм целия форум ( ако обичаш не ми давай акъл ). Най - лошото, е че в този форум всеки си пише, както и каквото си поиска без да си напъне мозъчните клетки и да се постарае да даде точно и ясно мнение по конкретен въпрос. Търся си кола седан, автоматик, куатро - кое не разбра? Просто не разбирам и каквото и да чета от написаното в тия форуми, то повярвай ми никъде не видях един точен и ясен отговор по даден въпрос или тема всичко е отгоре отгоре без да се вникне вътре в нещата!!!
  6. Наистина ли тези коли имат проблеми с дюзите или си е на късмет?
  7. http://www.cars.bg/c1361105 Много искам а6, но кой мотор? Много ли е голяма разликата в подръжката а6 и а4?
  8. еми не всеки е във форума за да купува. Кой превари той завари хаха!!!
  9. Ако излезе някоя добра колица колеги уведомете ме моля ) Lyubomir Hristov ми е фейсбука.
  10. Работата ми го налага и не мога да си позволя да съм без кола няма просто възможност. Колеги моля ви сериозен е проблем с колата. Трябва ми добър екземпляр.
  11. Търся ауди в района на софия нямам време да пътувам за най - добра обява много ще почерпя или просто да ми препоръчате нещо независимо дали е ауди просто искам колааааааааааа )
×
×
  • Create New...