Jump to content

k.danev

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

k.danev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, търся да купя работещо километражно табло за AUDI A4 1.6 бензин, 2000г. фейслифт. Качам и няколко снимки на моето... А, ако знаете някой който ги ремонтира ще съм благодарен за информация.
  2. k.danev

    Смяна на табло

    А как въобще да си намерим табло....моето е такова и не мога да го намеря
  3. Километражно табло имаш ли и какво е?
  4. Добре ще пробвам и това, но нали при теста данните не се взимат от датчика и кабела...и затова ми е странно, че въобще не помръдна.
  5. Закачихме я на компютър и тествахме стрелките на таблото, тази на километража и оборотомера отиваха до края и после си заставаха в средно положение, някой каза, че така се тестват. Стрелката на бензиномера едва помръдна а тази на температурата въобще не мръдна, по този начин майстора изключи, че проблема е в датчика.
  6. Здравейте, колеги. От известно време имам проблем с уреда който отчита температурата на таблото AUDI 4 facelift- 2000г. В началото играеше 90-80 после 60 градуса пак 80 и т.н. при загряла кола, сега спря да отчита напълно, стрелката стои само в едно положение на 60гр. През климатроника на 51канал следя температурата и там си показва нормалното загряване и заковава на 90градуса. Закачихме я на комп. и тествахме стрелките на таблото, оказа се, че не помръдва докато другите си отиваха до края и после си заставаха в средно положение. Въпросът ми е, подлежи ли на ремонт и ако някой знае майстор да помогне.
  7. Благодаря, колега. Само две ли са ролките, на пистовия ремък няма ли. АУДИ А4 1,6 2000 г Цитиране на предходен пост!
  8. Колеги моля помагайте, купих моето "бебче" 08.2012г собственика ми се кълнеше, че е обслужена.... бях се зарекъл, че до 10 000 км ще сменя ремъци и ролки! Поради знайни (финансови,недостиг на свободно време и Т.Н.) причини не го направих. Минал съм 33 000 км, а сега нямям идея какво трябвя да сменя... МОЛЯ КАЖЕТЕ : колко ремъци, ролки и Т.Н. трябвя да се сменят. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Ще почерпя ))
  9. k.danev

    Ходова част Ауди А4

    "От 3 дни съм с нови горни прави носачи (ляв и десен) и долен десен крив "Atec"....да видим колко ще изкарат, но цената е супер, цялата предница 12бр части 280лв. с доставка от Германия. Пдерстои ми смяна на масло МНОГО ще съм ВИ благодарен ако кажете какво масло е подходящо и кое е най-доброто, никой от сервизчетата за смяна на масло не можаха да ми кажат кое масло се препоръчва от АУДИ. Редактиран от k.danev, 18 май 2013 - 14:00." Бях обещал на някой да кажа колко километра съм изкарал с тях, до тук 27 000 км. Сега се усеща някакво леко тропане, надявям се да не е от тях ))
  10. Цитиране на предходен пост! Ще ги проверя, но ако е от тях ще блъска ли в педала?
×
×
  • Create New...