Jump to content

Kiril Kavdanski

Members
  • Мнения

    109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kiril Kavdanski

  • Рожден ден 12.07.1988

Друго

  • Kaра
    A6 Avant 2.5TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kiril Kavdanski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Всеки си има предпочитания колега Това купе с този двигател само на Allroad го има ,на мен лично ми харесва повече от RS6 и за това реших да направя така 250 коня Би Турбо не са за в гората с високо окачване според мен
  2. Не.От Швейцария От Америка до Швейцария и от Швейцария в мен.
  3. Да,благодаря alexvan Това е колата Форума не ми позволи да добавя всички снимки
  4. 203,000 км 250 конски сили Внос от Америка преди около година. Газова уредба на 5 месеца,в гаранзия. Окачване от Ауди S6. Затъмнени задни стъкла.Затъмнени фарове и стопове. Оригинални Allroad 17' джанти с 4 летни и 2 зимни гуми. Кожена тапицерия,шибидах,двустранен климатроник,запаметяване на позицията на седалките,предавател за гаражни врати с 3 запаметими кода. Сменени са консумативите преди около 4 000 километра. Колата е запазена,има леки козметични забележки,което е нормално за кола 2003 година.Карана е предимно в градски условия. Екстри: Климатроник, Кожен салон, Ел.стъкла, Ел.огледала, Ел.седалки, Шибедах, Стерео уредба, Алуминиеви джанти, Мултифункционален волан ,Автопилот, Серво управление, Бордови компютър, QUATTRO , ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Тракшън контрол Спортен филтър (за да може да се поберът чарковете от газовата уредба на мястото на оригиналния) Права генерация. За контакти: Кирил тел. 0892004029 email : dj_kiko_88@abv.bg Регион: София
  5. Колега матеряла имитаця на карбон като на тази снимка ли е,или е черна пластмаса?
  6. Еми аз какво казвам? Ако прочетеш по нагоре,аз също се съгласих точно на това което написа сега. Джанти 18 с по ниско окачване и пулиране. Вие започнахте да се заяждате след като казах,че тези джанти ми харесват.Почна се с "няма да стои добре на А6" , "реплики са" , "тунинг за 5лв" и т.н. с убидите. Не се докачам,просто се издразних на начина,по който някой хора се опитват да си натегнат мнението. Както и да е.Ще взема същия модел джанти,но оригинални. Намерих ги вече и се договорих с човека. Колкото до окачването което се спомена по горе за някакви си там 200 лв,за какво по точно става дума?
  7. Нищо лично колега,но нито съм от село нито съм от скоро в София. Живял съм 12 години в Италия и там съм се занимавал 5 години с тунинг на скутери и мотори за състезания на писта,а колкото до "финансовата" гледна точка,това,че съм решил толкова да отделя за колата,не значи че съм се "засегнал заради скромните си финансови възможности" и съм помолил модератора да истрие темата-точно обратното.Решил съм,че за кола на 13 години няма смисъл да отделям кой знае какви средства за тунинг,а просто искам да я "постегна",за да изглежда както АЗ искам. Нито пък съм тръгнал да купувам някакъв си "Пернишки" тунинг дето седи като цигания и струва 5 лева. Това,че някой не приема чуждо мнение,не значи че не го е взел в предвид-както казах,всеки си има свой вкус и не вярвам,че и двамата сте послушали всеки и всичко което са ви казали да направите,или не съм прав? Не мога да ви разбера какъв ви е проблема на ваз двамата та се заяждате?! Решил съм да вкарам първоначално 2,000-вкарвам ги - Мой са,не са ваши. Решил съм,че такъв тип джанти ми харесват-слагам ги - Аз съм си ги харесал,аз ще си карам колата,не вие двамата. Кой сте пък вие,че ще ми кажете кое как да правя? Едно е да дадеш съвет,друго е да Кажеш какво да и правя на колата и ако не се съглася,да почнеш да ме хулиш все едно съм някой долен мангал дето си слага капачки от оцет на чистачките и балатом на таблото. Какво изобщо се занимавам да ви обяснявам и аз незнам.
  8. Бюджета е начален,не е казано че ще е само това.С това разполагам в момента и за това толкова съм казал.По нататък 100% ще има повече..но както и да е.Виждам,че българската работа си е българска работа. Моля администратора да заключи / истрие темата.Няма полза вече от нея. П.С. ИДЕЯ,извинявам се.
  9. P.S. Темата си е точно за тук. Човек които има идеа за колата си и пита за други идеи и мнения = проект
  10. Еми съжалявам,че нямам 30 бона за да отделя на колата. Тея джанти няма да ги взимам поради това,че са реплики.-Ок От там нататъка,всеки си има лична преценка и вкус. Решил съм да питам,защото е форум Ауди и се предполага че ще получа добри съвети от хора които разбират защото са го минали тоя етап дето сега го минавам. Все пак,ако всеки си правеше колата както и отива според теб,всички щяха да имат еднакви коли и нямаше да е интересно,нали? Колкото до "карбоновото фольО", няма смисъл да го коментирам изобщо
  11. На тия джанти дали ще може фланци да се сложат?Иска ми се поне отзад да е по "разкрочена" малко Или по точно да задам въпроса,ще има ли проблем,да се сложат фланци?
×
×
  • Create New...