Jump to content

lmihailov

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lmihailov

  1. Чета,даже много внимателно,засега обаче спрях с търсенето,вчера 712 мъртви тук,просто живота е спрял.Да мине това и пак почвам. Нямам намерение да реставрирам стари кошници,искам кола,като тази,която карам😁.4 ключа и сервизна история,иначе даже не бих я погледнал.Всичките ми ремонти до сега са смяна на гумичките на помпата и един маркуч на турбото,защото тъпара ,който е сменял горивен филтър го беше монтирал толкова високо,че опрял маркуча.Другото -консумативи,ремъци,водни помпи,гуми,масло,филтри.Може би за това си търся Ауди,лоша дума не мога да кажа за марката.
  2. Благодаря на всички,които се включват в темата,ценя мненията ви,нямам много оит с бензинови двигатели,за последно бензин съм карал преди много време,А80 беше,1.8 с карбуратор.😀,нямам лоши спомени. Не спирам да гледам за 1.8Т,разбирам,че е за предпочитане.Мисля,около 3-3500 е да вложа в покупката,не ми се дават повече,иска ми се колата да е такава,че да мога да си я обслужвам сам,75 евро на час не ми се плащат,FSI,TFSI изискват повече инструменти и умения,с каквито не разполагам.
  3. Всъщност повдигнах темата,защото колата е на 130к ,колко да се е скапал и издухал този мотор,чугунен блок,дълъг ход на буталото,сравнително бавнооборотен,едва ли е толкоз умрял. Видя ми се читава,не че търся непременно голям двигател,за БМВ даже и не си мисля,нямам добри впечатления от марката.,говоря за коли втора употреба,разбира се.
  4. Чак толкова умрял кон ли е?Ще взема да се откажа май.
  5. Ако е читава колата ще ме мине и без газ ,и без това ще е втора кола.
  6. Малко по темата...Вчера разговарях със собственика на автомобила,каза,че в действителност колата била на 129 000км, поддържана в ауди сервиз,нямал е проблеми до сега,но му казали тази година на прегледа,че няма шанс да влиза от догодина в Барселона,била евро3,затова я продава,ще чакам да мине блокадата на държавата и може би ще ида да я видя.
  7. Колега quаttro ,четох темата за авоматите,не е толкова страшно ми се струва ,въпреки всичко,мисля да избегна избор на кола стакъв агрегат.
  8. Имам познат с 1.8Т на А6,върви си прилично не търся бегачка,нормална кола,която да ме закара до България и да ме върне,без драми,нещо,което и сегавната върши перфектно,просто пазара тук не предлага много голям избор на това,което търся.Не ми се дават и повече от 3000€.Единствения екземпляр,който ми хареса беше тозиhttps://www.milanuncios.com/audi-de-segunda-mano/audi-avant-a4-triptonic-4x4-327323264.htm#fotos ,от тук и питането ми.
  9. Вече слагат газ в Испания,изискването е да е Е4 колата,ще се търси.
  10. Пункта зор ще го сменя,наоколо всички са на един собственик,просто им е кеф да се заяждат и да те връщат.Последния път беше за стойката на задната броня,била за кола с теглич пък в талона не било записано ,преди това седалката на водача не се била движела адекватно и при ПТП щяло да бъде проблем,аве нямам думи.Яред мен коли на бензин минават без проблеми,само като видят дизел и полудяват.
  11. Куатро не ми е приоритет,просто искам някакъв бензин и запазена кола не ми се иска да ми образуват нерви на прегледите.Иначе не бих си сменил колата за нищо.
  12. Ясно.... Да се търси значи нещо с 4 цилиндъра,1.8 Т например. А кои мотори са с евро 4?Интрересуваме за евентуален монтаж на газов инжекцион?
  13. Здравейте ! Карам А4 В5 AVG мотор вече 8 години,нямам никакви проблеми с колата,но тези годишни технически прегледи ме изнервят много,всеки път треперя дали тъпанара няма да ме върне,тази година ми казаха,че съм на границата на нормата за емисии ,полудяха вече,мъчат се да ни накарат да си купим бензинови МПС. От известно време се оглеждам за бензиново комби,предлагането не е чак толкова много,спрях се на една 4ка,2,8 куатро,типтроник на 126 000 . Прочетох всичко,което форума предлага като информация за този мотор и ск. кутия,мисля че мога да се справя сам с обслужването на кутия и двигател,за по-сложни ремонти помощ естествено ще търся,просто ми се иска да видя мнения на собственици на този автомобил и техните съвети. Благодаря предварително!
  14. Автомобила е добър,видях го на живо и ме е яд,че нямах възможност да го купя,успех,колега!
  15. Колега,бих ти препоръчал газови да търсиш,по-устойчива е колата . Виж колегата КОКО С4,препоръчвам го като честен и точен мъж.
  16. Сменя се само помпата или целия блок?И къде в Плевен мога да реша този проблем?
  17. Здравейте,колеги! Колата е А4 Б5 авант.От два дни чувам при заключване помпата работи по-дълго време.Бутоните на вратите падат почти веднага,не чувам да изпуска от никъде.Някакви идеи?
  18. Здравей,колега Карам А4 1.9тди вече 4години.Повечето неща по поддръжката си правя сам.Имам предвид смяна на ремъци,масла,неко и друг кокъл по предницата.Колата определено си заслужава.Всяка година пътувам до Бг. с нея,никви проблеми.Ако намериш добра бройка,взимай!Кофти е ,че много трудно ще откриеш,почти всичко на пазара е отдавна за бракуване.За БМВ питай в техния форум,по-запознати са. Успех!
  19. На моятя,като задам 22.5С подуха малко топъл въздух и тръгва студен.Чак на макс почжа да грее.Мисля,неко датчик да не би да се е префакал.Пробвай на по-висока температура,колега.
  20. Купих колата със сервизна история,прегледах фактурите от смените на маслата,бяха и сипвали Cepsa след гаранционния период,аз я карах с някакъв евтин боклук,мисля Iada беше,сменях маслото на 5000,след третата смяна нещо ми се стори по-шумен мотора и реших да сипя нещо по-качествено.Купих Castrol Magnatek 5W40.На касата видях добавка и реших да пробвам.Двигателя значително утихна,през лятото загрява на 8-9ти километър,общо взето съм доволен ,само цената не ми хареса,беше по-скъпа от маслото . По принцип вярвам,че всяко качествено масло съдържа всичко необходимо за правилната работа на двигателя.
  21. Има,колега,няма кой да гледа
  22. Здравейте,колеги!Не мога да си реша проблема със светването на фаровете при подаване на контакт.Разглобих всичко,без ключа,никъде никаква интервенция не забелязах,всички кабели и връзки са си оригинални.Някаква идея,къде да ровя?Като дам на контакт светват габарити и къси,май и един бутон,този подгрева на задния джам.Като запаля и включа на габарити,късите си гаснат,таблото с уредите и подсветката на бутоните.Колата е правена за Швеция,да не би да е фабрично?Бах ти направо ме довърши...Карам 2-3 км на ден,колата е натоварена с машини,вчера трябваше да разтоваря,да и подам ток,че не може да зареди с тези дълги курсове.Помагайте,не мога сам,къде е общата точка откъде се захранват къси и габарити едновременно?
  23. Оправих ги!Голем зор!Направих си център и маркирах щангите,за следващия път,дано не се налага,деБлагодаря ви!!!
  24. Белязах ги,с перманентен маркер,обаче се изтри.Голем съм нещтасник.трябваше да им бия по един център,събота ще ги мъча.
×
×
  • Create New...