Jump to content

skohi

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

skohi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. благодаря, за отговорите. Вероятно ще проуча с тези "universal" фарове как стоят нещата...
  2. @caro Колега, нещо не те разбрах... Може да не съм се изразил ясно: Търся да си купя кръгли фарове за Б3. Ако някой даде инфо за човек, който продава такива, и ако ги купя ще "почерпя".
  3. Здравейте, форум след като преди няколко години търсих кръгли фарове за Б3ка сега пак се връщам на това. Очаквам пак да ме нахейтите, но съм сигурен, че ще има и таквиа, които да ударят едно рамо. Б3 - ка ми беше бше първия автомобил и сега искам пак да имам таква и да... ще се радвам да е с 4 очи... За посредника при евентуална продажба ще има също заплащане от 50 лв.
  4. skohi

    Кръгли фарове за 80-ка B3

    На мене пейките по задния капак никак не ми харесват... Предпочитам да си направя колата както на мен ми харесва. Просто си падам по по-ретро визия(което не изключва летите джанти естествено). Не държа на всички да им харесва просто се интересувам дали може да стане без да ми се налага да си продам черния дроб за да си купя HELLA комплект...
  5. skohi

    Кръгли фарове за 80-ка B3

    Действително има оригинални фарове HELLA, но са нищожна бройка в глобален план. Но открих нещо друго, но то май ще стане само за B2-ка:
  6. skohi

    Кръгли фарове за 80-ка B3

    Колеги, продължих да проучвам. Оказа се, че има цели тунинг маски спрени от производство доста отдавна. Фирма за фарове(Votex) произвеждали само фарове,но и те са спрени. В крайна сметка се оказа, че няма много варианти...
  7. Здравейте колеги! Нов съм във форума. Интересувам се как да сложа кръгли фарове на моята 80-ка Б3. Търсих в темите, но не открих нищо по темата. Искам да постигна резултат като на тази снимка. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...