Jump to content

Rainbow_dio

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6, 2004

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Rainbow_dio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, скоростната кутия .... след ремонт на кутията всичко е ок
  2. Може ли да ми препоръчате майстор/сервиз, който да оправи проблема? (ясно ми е че във всеки сервиз може да се оправи, но аз търся с препоръка ...)
  3. Здравейте, от няколко дни колата ми влиза в авариен режим като светват всички позиции на авт. скоростна кутия PRNDS (прикачил съм снимка с проблема)... Проблема се проявява, когато колата превключва от 3-та към 4-та предавка.. Опитах се ръчно да превключа към по-горна предавка, но колата веднага ми връща 3-та и влиза отново в авариен режим.. някой да е имал подобен проблем? Ще се радвам ако може да ми препоръчате сервиз/майстор в София или района!
  4. Здравейте колеги, може ли да ми препоръчате сервиз или частник , който може да ми помогне с рециклиране на турбината, защото преди 2 дни ми замина турбото .. щетите са наранени лопатки и липсващи частици от тях .. турбото е с променлива геометрия .. става въпрос за Ауди А3, 1.9 ТДИ 105 коня, 2004 година .. Благодаря предварително!
  5. Не ... Закачихме я на компютър и няма проблем с софуера, дюзите и всичко показва зелено (че е перфектно) също така и нивото на маслото си е ок ...
  6. Здравейте, ще се радвам ако някой успее да ми помогне с проблема който имам. Колата ми е Ауди А3 1.9 ТДИ 105 коня -> 2004 година След като запаля колата докато не е загряла при първите няколко влизания в турбо на колата ... тя губи налягане, дави се и отзад е пълен ужас всичко става димна завеса .. Имах проблеми с турбото но ми сложиха чисто нова турбина .. смених и пласмасовия мъркуч от интерколера към турбината, но проблема продължава ... ще се радвам ако някой сподели мнение и даде съвет какво да правя.. П.С. Не разбирам много от коли затова моля да ме извините ако нещо не е написано като хората
×
×
  • Create New...