Jump to content

axlzzz

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Персонална информация

  • Локация
    Ruse

Последни посетители

579 профилни разглеждания

axlzzz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, на тръбата.
  2. Имах късмет втора ръка да излезе читав за около 60 лв мисля. Иначе преди да установя, че проблема ми е в дебитомера ходих в един сервиз за диагностика и във въпросния сервиз известно време преди мен е ходил автомобил със същия проблем. Човека обаче се е отказал да си прави колата там и имаха останал един дебитомер, доколкото помня рециклиран или нещо такова. (абе може и нов да е бил). @head_up можеш ли да ми снимаш тръбата и номера, който е на нея?
  3. Здравейте, Без да искам докато си сменях дебитомера счупих един тройник мисля, че е за картерните газове. Снимката не е моя, намерих я в нета, но съм отбелязал коя е частта. Ще съм много благодарен, ако някой да ми каже как точно се нарича и ако е възможно да ме упъти откъде да я поръчам. Благодаря предварително.
  4. Ходих на диагностика, където ми казаха, че дебитомера дава грешак. Купих си дебитомер 2ра ръка от мегапартс, тъй като нов струваше 800 лв.. След като закачих "новия" дебитомер проблема беше отстранен. Благодаря на всички за съветите!
  5. С обикновена газова съм. Горивния филтър е сменен и след смяната му нямаше подобрение. Ще пробвам нещата, които написахте по-горе. Благодаря.
  6. Здравейте, Ауди 80 б4, 1.6 АДА. Вече от доста време имам следния проблем. На газ колата си работи перфектно, но на бензин забива на 2к оборота. Пали без проблем, но ако реша да я карам на бензин просто забива на 2000 оборота няма значение на коя предавка. Преди след известно време работа(мъчене) на бензин се оправяше и започваше да се форсира нормално, но от скоро и това не става. Пробвах различни добавки за бензин, гориво от различни места. Чистиха ми дюзите на ултразвук. Кабелите и свещите ги сменях скоро. Някакви идеи от какво може да е?
  7. Смених маслото и масления филтър, почистих картерната вентилация, замерих налягането и в крайна сметка се оказа, че таблото се е скапало
  8. Картерната вентилация има ли някакъв клапан? Цитиране на предходно мнение!
  9. Здравейте, Става дума за Ауди 80 Б4 комби, 1.6. Преди два дена след като запалих и светна лампата за маслото. Веднага изкасих колата и след известно време извадих щеката да проверя дали има масло - беше си напълно в нормата. Днес смених датчика за налягане на маслото и продължава да свети. Като оставя капачката за наливане на масло отворена лампата изгасва? Какъв може да е проблема според вас?
  10. Здравейте, Скоро си купих нов километраж за аудито ми Б3-ка. Но брояча на километри не работи. След като разгледах темата разбрах, че е от това прословуто зъбно колелце. Като го разглобих видях, че е счупено. От старото табло извадих това колелце и го поставих на новото, но пак не работи брояча на километри. Възможно ли е да не е повредено само колелцето или може би не съм го поставил правилно. (на стария километраж си работеше.)
  11. Здравейте! Имам проблем с оборотите на Аудито ми. При запалване на автомобила на газ или на бензин обортите се вдигат около 1800-2000 и си остават така. Скоро смених стъпковото моторче, както свещите и кабелите. От къде може да е проблема? Възможно ли е да е от температурния датчик?
×
×
  • Create New...